42,30 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εργαλείο πολλαπλών χρήσεων για εργασίες κοπής χόρτου

Η κεφαλή STIHL SuperCut 40-2 είναι η ιδανική αυτόματη κεφαλή κοπής για χρήση στα άκρα του γκαζόνκαι για γύρω από δέντρα, σκαλοπάτια και τοίχους. Με τον έξυπνο σχεδιασμό της, αυτή η κεφαλή δύο νημάτων εντυπωσιάζει ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες κηπουρούς. Χάρη στην αυτόματη λεπτομερή ρύθμιση μπορείτε να είστε βέβαιος ότι κόβετε και κουρεύετε πάντα με νήμα κατάλληλου μήκους. Η κεφαλή κοπής STIHL SuperCut 40-2 δουλεύει καλά ως κοπτικό εξάρτημα σε πολλά χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL:

Η STIHL προσφέρει μια ευρεία γκάμα από ανθεκτικές μεσινέζες για χρήση αυτού του κοπτικού εξαρτήματος υψηλών επιδόσεων στα αναφερόμενα μηχανήματα. Η κεφαλή STIHL SuperCut 40-2 εξασφαλίζει γρήγορο και αποτελεσματικό κούρεμα και καθάρισμα άκρων.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

Mähkopf SuperCut 40-2

Σέρβις και συμβουλές