349,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επίπεδο προστασίας 1

 

Τα δερμάτινα άρβυλα STIHL DYNAMIC S3 για χειριστές αλυσοπριόνων με προστασία από κοψίματα φοριούνται τόσο στις δασικές εργασίες όσο και στο εργοτάξιο. Επαγγελματίες και απαιτητικοί ιδιώτες χρήστες που εργάζονται με αλυσοπρίονα STIHL επωφελούνται από την προστασία S3 από διάτρηση (χάρη στην ατσάλινη ενδιάμεση σόλα). Το φόντι των δερμάτινων αρβύλων DYNAMIC S3 είναι εξαιρετικά υδραπωθητικό και κατασκευασμένο από βιώσιμα δεψασμένο δέρμα νουμπούκ. Τα άρβυλα φοριούνται εύκολα χάρη στο ανθεκτικό δέσιμο με βαθιά άγκιστρα και καψούλια εύκολου περάσματος κορδονιών. Ο αντιολισθητικός, αυτοκαθαριζόμενος σχεδιασμός του αυλακωτού πέλματος και η αντιστρεπτική προστασία αυτών των αρβύλων εξασφαλίζουν σταθερό κράτημα, ακόμα και σε δύσκολες επιφάνειες και σε κακές καιρικές συνθήκες. Η διαπνέουσα φόδρα, το επενδυμένο άνοιγμα και η ενδιάμεση σόλα από μαλακή πολυουρεθάνη κάνει τα άρβυλα εξαιρετικά άνετα στη χρήση.

 

Επιπλέον προστασία προσφέρει το ενσωματωμένο ατσάλινο κάλυμμα δαχτύλων, ενώ η υψηλή αντοχή σε τριβή και φθορά αποτελεί εγγύηση για τη μεγάλη διάρκεια ζωής αυτών των δερμάτινων αρβύλων. Τα άρβυλα DYNAMIC S3 έχουν αφαιρούμενο εργονομικό πάτο που μπορεί να αντικατασταθεί με ορθοπεδικό πάτο σύμφωνα με τον κανόνα 112-191 του γερμανικού οργανισμού ασφάλισης έναντι εργατικών ατυχημάτων DGUV.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

  • Υλικό: δέρμα αγελάδας
  • Διαθέσιμο χρώμα: καφέ
  • Διαθέσιμα μεγέθη: 38-48
  • Βάρος (νούμερο 42): 2,0 kg
  • Κατηγορία προστασίας από κοψίματα: 1
  • Πρότυπα DIN EN ISO: 20345 S3, 17249
  • Ύψος: περίπου 20 cm

Αυτά τα άρβυλα για χειριστές αλυσοπριόνων έχουν λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Standard από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

DYNAMIC S3 Chain saw boots

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ύψος άξονα20 cm
Μέγεθος38-48
Χαλύβδινο κάλυμμαJa
Χαλύβδινη ενδιάμεση σόλαJa
Επίπεδο προστασίας1

Σέρβις και συμβουλές