189,00 €
151,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κράνη ADVANCE X-Climb: Πολύ καλή ισορροπία και υψηλή λειτουργικότητα

Τα κράνη STIHL ADVANCE X-Climb και ADVANCE X-Climb ME προσφέρουν προστασία σε επαγγελματίες που εκτελούν εργασίες συντήρησης δέντρων, ειδικά ψηλά στην κόμη. Επίσης είναι εγκεκριμένο για εργασία με το αλυσοπρίονο στο έδαφος. Η καλή ισορροπία αυτού του κράνους σημαίνει ότι σας προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης. Τα κράνη STIHL ADVANCE X-Climb και ADVANCE X-Climb ME ρυθμίζονται σε πλάτος ώστε να εφαρμόζει καλά και ο εσωτερικός κεφαλόδεσμος 6 σημείων εξασφαλίζει υψηλή άνεση. Τα μεγάλα ανοίγματα αερισμού σε διάφορα σημεία του κελύφους μειώνουν αισθητά τη συσσώρευση θερμότητας στο εσωτερικό του κράνους. Χάρη στις αντανακλαστικές λωρίδες και το υψηλό ποσοστό σε πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας, φαίνεται ξεκάθαρα ενώ εργάζεστε. Το υποσιάγωνο 4 σημείων με το πρωτοποριακό μαγνητικό κλείσιμο που κλείνει αυτόματα φροντίζει ώστε το κράνος να παραμένει σταθερό στο κεφάλι σας, κάνοντάς το εύκολο στη χρήση. Σαν προαιρετικά παρελκόμενα για χρήση μαζί με αυτό το κράνος STIHL, μπορείτε να αγοράσετε ένα αδιάβροχο κάλυμμα του αυχένα, ωτασπίδες με δυνατότητες Bluetooth® ή ωτασπίδες ADVANCE ProCOM. Για τη σύνδεση των ωτασπίδων Bluetooth® στο κράνος, χρειάζεται ένας προσαρμογέας για ωτασπίδες Bluetooth®.

Τα κράνη ADVANCE X-Climb είναι διαθέσιμα ως πλήρες σετ κράνους και ως κράνος ασφαλείας χωρίς ασπίδα και ωτασπίδες. Τα σετ κράνους STIHL ADVANCE X-Climb και ADVANCE X-Climb ME είναι εφοδιασμένα με ωτασπίδες με ηχομόνωση SNR 28. Η προστασία προσώπου του ADVANCE X-Climb αποτελείται από μία ασπίδα νάιλον με φωτοδιαπερατότητα 55%, ώστε να εξασφαλίζεται καλή ορατότητα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για ακόμα μεγαλύτερη φωτοδιαπερατότητα, έως 70%, το ADVANCE X-Climb ME είναι εφοδιασμένο με ασπίδα από ατσάλι ελατηρίων.

Οι ακόλουθες πληροφορίες ισχύουν για όλα τα κράνη ADVANCE X-Climb:

  • Υλικό κελύφους: ABS
  • Υλικό κορδέλας ιδρώτα: συνθετικό δέρμα

Τα εξής ισχύουν για τα σετ κράνους ADVANCE X-Climb (κωδικός προϊόντος 00008880812) και ADVANCE X-Climb ME (κωδικός προϊόντος 00008880814):

  • Αριθμός EN: 12492, 397, 352, 1731
  • Προστασία της ακοής: SNR 28 (H: 35, M: 26, L: 16)

Τα εξής ισχύουν για το κράνος χωρίς ασπίδα και ωτασπίδες (κωδικός προϊόντος 00008899045):

  • Αριθμός EN: 12492, 397

Και τα δύο κράνη ADVANCE X-Climb έχουν λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Συμβουλευθείτε επίσης τις προφυλάξεις ασφαλείας στις οδηγίες χρήσης του μηχανήματος STIHL σας.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τιμή απόσβεσης28 dB
Τιμή Η32 dB
Τιμή M26 dB
Τιμή L16 dB
Εσωτερικό κεφαλόδεμα6-point

Σέρβις και συμβουλές