17,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Χωρίς προστασία από κοψίματα

 

Με τα ελαφριά γάντια ασφαλείας STIHL DYNAMIC SensoLight έχετε πάντα σταθερό κράτημα. Χάρη στην καλή εφαρμογή, επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες μπορούν να εκτελέσουν λεπτεπίλεπτες εργασίες με ακρίβεια και αποτελεσματικά. Το υλικό κατασκευής των γαντιών ασφαλείας STIHL είναι πρόβειο δέρμα με υφασμάτινη πλάτη. Αυτό εξασφαλίζει υψηλή αντοχή και εξαιρετική ευαισθησία. Τα ελαστικά μανικέτια των γαντιών ασφαλείας STIHL DYNAMIC SensoLight παρεμποδίζουν την είσοδο ακαθαρσιών, όπως πριονίδια και σχίζες. Οι αντανακλαστικές λωρίδες των γαντιών STIHL DYNAMIC SensoLight σας κάνουν εύκολα ορατούς σε τρίτους, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, για παράδειγμα κατά την εργασία με το χορτοκοπτικό STIHL. Χάρη στην ταινία βέλκρο, τα γάντια μπαίνουν και βγαίνουν γρήγορα και εύκολα.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

  • Σύνθεση υλικού: πλάτη από πρόβειο δέρμα/ύφασμα
  • Διαθέσιμο χρώμα: τρίχρωμο (λευκό/μαύρο/πορτοκαλί)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S-XL (8-11)
  • Πρότυπα ασφαλείας: EN 388, EN 420
  • Επίπεδα επιδόσεων σύμφωνα με το πρότυπο EN 388: Αντοχή στην τριβή (1) / αντοχή στην κοπή (1) / αντοχή στο σχίσιμο (1) / δύναμη διάτρησης (2) / κοπή ISO (X)
DYNAMIC SensoLight

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ταινία βέλκροJa
Ανακλαστικές ταινίεςJa
ΜέγεθοςM/9

Σέρβις και συμβουλές