599,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εύχρηστο τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο

Το βενζινοκίνητο κονταροπρίονο STIHL HT 56 C-E είναι το μοντέλο εισαγωγικού επιπέδου της γκάμας προϊόντων STIHL και είναι ιδανικό για τη συντήρηση κτημάτων και για το κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων. Ο ισχυρός κινητήρας STIHL 2-MIX θα βοηθήσει ιδιοκτήτες κτημάτων και κηπουρούς να κόψουν δέντρα σε σημαντικό ύψος πάνω από το έδαφος. Η αλυσίδα 1/4" PM3 εξασφαλίζει σωστή, ακριβή τομή. Με τον πλευρικό τεντωτήρα αλυσίδας μπορείτε να τεντώσετε την αλυσίδα με ασφάλεια και άνεση. Για μεγαλύτερη άνεσή σας, το βενζινοκίνητο κονταροπρίονο HT 56 C-E είναι εφοδιασμένο με το σύστημα STIHL ErgoStart που επιτρέπει εύκολη και ακόπιαστη εκκίνηση του κινητήρα. Η χειροκίνητη αντλία καυσίμου μειώνει τον αριθμό των τραβηγμάτων που απαιτούνται για την εκκίνηση του κινητήρα.

Ο χειρισμός του κονταροπρίονου STIHL HT 56 C-E γίνεται μέσω της λαβής πολλαπλών λειτουργιών, που συγκεντρώνει όλα τα χειριστήρια του κινητήρα που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη λειτουργίας που σας επιτρέπει να επανεκκινήσετε το HT 56 C-E γρήγορα και απλά μετά από διάλειμμα εργασίας. Ολόκληρη η περιοχή της λαβής είναι καλυμμένη με ευχάριστο στην αφή υλικό, εξασφαλίζοντας καλό και ασφαλές κράτημα του κονταροπρίονου. Ο επενδυμένος με μαξιλαράκια αορτήρας δίνει υποστήριξη και προσφέρει εξαιρετική άνεση στην εργασία.

Ο αποσπώμενος σωλήνας του STIHL HT 56 C-E έχει συνολικό μήκος 280 cm και επιτρέπει εύκολη μεταφορά και φύλαξη του μηχανήματός σας.

HT 56 C-E in use

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας25 cm
Κυβισμός27,2 cm³
Ισχύς0,8/1,1 kW/PS
Ισχύς1,1 bhp
Βάρος6,4 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές