1.629,00 €
1.385,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Επαγγελματικό αλυσοπρίονο 7,0 Hp με σύστημα STIHL M-Tronic

Το επαγγελματικό αλυσοπρίονο STIHL MS 661 C-M είναι ένα πανίσχυρο μηχάνημα που προσφέρει υψηλές και σταθερές επιδόσεις. Συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με ένα υψηλό λόγο ισχύος ανά μονάδα βάρους 1,4 kg/kW και είναι ιδανικό για εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές χρήσεις στη δασοκομία. Αυτό το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο επιτρέπει αποδοτική και γρήγορη επεξεργασία μεγάλων κορμών.

Το αλυσοπρίονο είναι εφοδιασμένο με κινητήρα STIHL 2-MIX που παράγει 5,4 kW (7,3 ΙΔ), ο οποίος εγγυάται υψηλές επιδόσεις χάρη στο σύστημα STIHL M-Tronic. Η αντλία λαδιού ρυθμιζόμενης παροχής τροφοδοτεί το εξαρτήματα κοπής με λάδι και επιτρέπει τη χρήση λάμας μεγάλου ή πολύ μεγάλου μήκους.

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 661 C-M χρησιμοποιείται επίσης σαν αγωνιστικό αλυσοπρίονο στο πρωτάθλημα STIHL TIMBERSPORTS® series. Άλλα χαρακτηριστικά του αλυσοπρίονου STIHL MS 661 C-M:

  • το φίλτρο αέρα HD2 αφαιρεί ακόμα και τα πιο λεπτά σωματίδια σκόνης από τον αέρα ψύξης, και καθαρίζεται εύκολα με το STIHL VarioClean. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία καθαρισμού σε βίντεο οδηγιών.
  • Το αντιδονητικό σύστημα STIHL εξασφαλίζει άνετη εργασία, προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας.

πώματα δοχείων που ανοιγοκλείνουν χωρίς εργαλεία εξοικονομούν χρόνο και κόπο στον ανεφοδιασμό του αλυσοπρίονου.

MS 661 C-M

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Βαλβίδα αποσυμπίεσης
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ
ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚ...
ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚ...
STIHL M-Tronic
STIHL M-TRONIC

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας50-71 cm
Κυβισμός91,1 cm³
Ισχύς5,4/7,3 kW/Hp
Ισχύς7,2 bhp
Βάρος7,5 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές