1.819,00 €
1.545,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Το ισχυρότερο αλυσοπρίονο μαζικής παραγωγής του κόσμου!

Με ισχύ 6,4 kW (8.7 ΙΔ), το STIHL MS 881 όχι μόνο διαθέτει τον πιο δυνατό κινητήρα STIHL 2-MIX όλων των αλυσοπριόνων STIHL, αλλά είναι επίσης το πιο δυνατό αλυσοπρίονο μαζικής παραγωγής που υπάρχει στον κόσμο. Αυτό το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο σχεδιάστηκε για δασοκόμους και επαγγελματίες σε επιχειρήσεις υλοτομίας, με σκοπό να προσφέρει αξιόπιστη, αποτελεσματική υποστήριξη στη ρίψη δέντρων, στον τεμαχισμό και στη διαμήκη κοπή κορμών.

Άνετη, ασφαλής εργασία

Ακόμα και η εκκίνηση του βενζινοκίνητου αλυσοπριόνου STIHL MS 881 πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή. Γι’ αυτό είναι εφοδιασμένο με βαλβίδα αποσυμπίεσης και σύστημα STIHL ElastoStart, που διευκολύνουν αισθητά τη διαδικασία εκκίνησης. Ο μονός μοχλός χειρισμού επιτρέπει έλεγχο όλων των λειτουργιών με το ένα μόνο χέρι, ώστε να μη χρειαστεί να απομακρύνετε το δεξί σας χέρι από τη λαβή. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει αισθητά τους κραδασμούς που φτάνουν στις λαβές, προστατεύοντας τους μύες και τις αρθρώσεις σας,

 

ενώ το

 

φίλτρο αέρα HD2 από πολυαιθυλένιο συγκρατεί μέχρι και την πιο λεπτή σκόνη, διατηρώντας τον κινητήρα σας καθαρό. Το φίλτρο καθαρίζεται αποτελεσματικά και μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς τη χρήση εργαλείων. Προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή ανάμεσα στα χέρια σας και την αλυσίδα ή τα νύχια στήριξης, η βίδα για το τέντωμα της αλυσίδας βρίσκεται στο πλάι. Χάρη στον διακόπτη λειτουργίας, μπορείτε να σταματήσετε το αλυσοπρίονο με το πάτημα ενός κουμπιού. Σταματώντας το STIHL MS 881, αυτόματα επανέρχεται στη θέση εκκίνησης, επιτρέποντας άμεση επανεκκίνηση.
MS 881

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
Βαλβίδα αποσυμπίεσης
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ
Νέο φίλτρο HD2 για το  MS 261
HD2 - ΝΕΟ ΦΙΛΤΡΟ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας75-90 cm
Κυβισμός121,6 cm³
Ισχύς6,4/8,7 kW/Hp
Ισχύς8,6 bhp
Βάρος9,9 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές