15,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Service Kit 12 για τα αλυσοπρίονα MS 362 και MS 400 C-M

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το STIHL Service Kit 9 για βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα για να εκτελέσετε μόνος σας απλές εργασίες συντήρησης του αλυσοπριόνου σας. Προληπτικά μέτρα βασικής συντήρησης, όπως αλλαγή του φίλτρου αέρα, του φίλτρου καυσίμου και του μπουζί, βοηθούν ώστε να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του αλυσοπριόνου σας. Έτσι προστατεύετε τα εξαρτήματα του μηχανήματος σας από ακαθαρσίες και ζημιές, εξασφαλίζοντας έτσι ότι ο κινητήρας του αλυσοπριόνου σας λειτουργεί πάντα αξιόπιστα και με τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις.

Το STIHL Service Kit 9 για τα μοντέλα MS 171, MS 181 και MS 211 περιέχει τα εξής είδη για βασικές εργασίες συντήρησης:

  • Φίλτρο αέρα από μη υφαντό υλικό
  • Μπουζί
  • Φίλτρο καυσίμου

Το φίλτρο STIHL από υλικό fleece παρέχει καλές επιδόσεις φιλτραρίσματος υπό διάφορες συνθήκες λειτουργίας. Τα πιο χοντρά σωματίδια σκόνης συλλαμβάνονται στην επιφάνεια, ενώ τα λεπτά σωματίδια σκόνης συγκρατούνται στο εσωτερικό του φίλτρου. Έτσι ο κινητήρας του αλυσοπριόνου σας προστατεύεται αξιόπιστα από την είσοδο αποξεστικής σκόνη, βοηθώντας στη διατήρηση των επιδόσεων με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εκκίνηση του μηχανήματός σας.

Επίσης συνιστούμε να αλλάζετε το μπουζί σε τακτική βάση ώστε να διατηρούνται οι επιδόσεις. Αυτή είναι η βάση για καθαρή καύση μέσα στον κινητήρα. Το φίλτρο καυσίμου συγκρατεί ξένα σωματίδια που υπάρχουν στο καύσιμο, ώστε αυτά να μην εισέλθουν στον κινητήρα. Έτσι προστατεύεται ο κινητήρας και εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το φίλτρο καυσίμου πρέπει και αυτό να αντικαθίσταται σε τακτική βάση, προκειμένου να λειτουργεί αξιόπιστα.

Για την αλλαγή του φίλτρου αέρα και του μπουζί, προτιμήστε το πρακτικό μπουζόκλειδο που παραδόθηκε μαζί με το αλυσοπρίονο STIHL. Στη συσκευασία του κιτ έχει ενσωματωθεί ένας χάρτινος γάντζος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή και τοποθέτηση του φίλτρου καυσίμου. Δεν χρειάζεστε κανένα άλλο εργαλείο για τον σκοπό αυτό.

  • Για τα αλυσοπρίονα MS 362 και MS 400 C-M
  • Για την καταλληλότητα του κιτ σέρβις, σημειώστε τον σειριακό αριθμό του αλυσοπρίονου σας
  • Τυποποιημένα εξαρτήματα συντήρησης για ιδιώτες και επαγγελματίες χρήστες
  • Για να υποστηρίξετε τη μακροζωία του μηχανήματός σας μέσω προληπτικής συντήρησης
  • Με φίλτρο αέρα HD2, μπουζί και φίλτρο βενζίνης
  • Εύκολη αντικατάσταση
  • Service Kit 12

    Σέρβις και συμβουλές