Κόφτες δομικών υλικών

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Ομάδα χρηστών
Τύπος Κινητήρα
1 από 1 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΚΟΦΤΕΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ STIHL ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ


Θέλετε να κόψετε ανοίγματα θυρών και παραθύρων σε τοίχους ή να διασχίσετε φυσική πέτρα ή τούβλα; Με τους κόφτες δομικών υλικών της STIHL μπορείτε να εργαστείτε γρήγορα, αποτελεσματικά και με μεγάλη ακρίβεια.


ΚΟΦΤΕΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ: ΤΟΜΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΑ ΥΛΙΚΑ



Για έναν κόφτη δομικών υλικών της STIHL, δεν υπάρχει τοίχος υπερβολικά σκληρός ή γωνία υπερβολικά δύσκολη. Το μηχάνημα έχει την ισχύ ενός αρμοκόφτη αλλά προσφέρει εύκολο και αποτελεσματικό χειρισμό.



Η υψηλή ισχύς εξασφαλίζεται, μεταξύ άλλων, από μια αδαμαντοφόρο αλυσίδα κοπής και οι ικανότητες του μηχανήματος επιτρέπουν την κοπή σκληρών δομικών υλικών με το χέρι. Και επειδή κατά την κοπή σκυροδέματος και πέτρας γενικά παράγεται πολλή σκόνη, οι κόφτες δομικών υλικών της STIHL είναι εφοδιασμένοι με σύστημα φίλτρανσης μακράς διαρκείας με φίλτρο HD2 και πρόσθετο φίλτρο. Έτσι θα είστε βέβαιος ότι ακόμα και η πιο λεπτή σκόνη μένει μακριά από τον κινητήρα και μπορείτε να βασιστείτε στον κόφτη δομικών υλικών για πολλά χρόνια.



ΚΟΠΗ ΚΑΘΕ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ



Είτε χρησιμοποιείτε τον κόφτη δοκιμών υλικών μας για να κόψετε σκληρή πέτρα ή σωλήνες από χυτοσίδηρο, συνιστούμε τη χρήση νερού για ψύξη, δέσμευση σκόνης και πλύσιμο της λάμας και της αλυσίδας. Πριν τη χρήση, συνδέστε το μηχάνημα σε μια παροχή νερού μέσω του ταχυσυνδέσμου και στη συνέχεια ρυθμίστε την ποσότητα νερού που χρειάζεστε με τον ενσωματωμένο δοσομετρητή. Κατά την εκτέλεση μια τομής, το νερό κατευθύνεται στον αρμό όπου δεσμεύει τη σκόνη που δημιουργείται. Ταυτόχρονα, αγωγοί νερού που είναι ενσωματωμένοι στη λάμα φροντίζουν για διαρκή ψύξη και έκπλυση της λάμας, του γραναζιού μύτης και της αλυσίδας. Έτσι εξασφαλίζεται μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Συνολικά, η όλη διαδικασία παράγει πολύ λιγότερη σκόνη, που σημαίνει ότι θα ξοδεύετε πολύ λιγότερο χρόνο καθαρίζοντας τον χώρο εργασίας σας μετά τη χρήση. Ένας ακόμα λόγος, γιατί από εδώ και εμπρός θα είστε καλύτερα εξοπλισμένος για αποκατάσταση, ανακαίνιση και μετατροπή οικοδομών με τον κόφτη δομικών υλικών STIHL.



ΣΚΛΗΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ



Για να κοπούν σκληρή πέτρα, οπλισμένο σκυρόδεμα και ελατά υλικά, χρειάζεται μια ειδική αλυσίδα με ενίσχυση από αδάμαντα. Χάρη στους προδιαμορφωμένους τομείς αδάμαντα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις μέγιστες επιδόσεις του μηχανήματος από την πρώτη κιόλας τομή. Παράλληλα, οι αλυσίδες επιτρέπουν υγρή κοπή με ελάχιστο θόρυβο και δονήσεις. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο τύπους αλυσίδων, ανάλογα με τα υλικά που θέλετε να κατεργαστείτε. Η αδαμαντοφόρος αλυσίδα 36 GBE είναι η κατάλληλη επιλογή για γρήγορη και ακριβή κοπή τούβλων τοιχοποιίας και ασβεστόλιθου. Η αδαμαντοφόρος αλυσίδα 36 GBM προορίζεται για την κοπή σκυροδέματος και σκληρής πέτρας.



ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ: ΚΟΦΤΕΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΚΟΦΤΕΣ STIHL



Σε πολλές εφαρμογές στον τομέα των κατασκευών, ο κόφτης δομικών υλικών είναι το ιδανικό συμπλήρωμα του κλασικού αρμοκόφτη. Με τα δύο μηχανήματα μαζί, μπορείτε να κόψετε μεγάλα ανοίγματα σε σκυρόδεμα, φυσική πέτρα και τούβλα τοιχοποιίας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Πρώτα, πιάστε τον κόφτη δομικών υλικών και κάντε τις τομές υψηλής ακρίβειας, π.χ. τις γωνίες. Στη συνέχεια, κάντε τις μακριές ευθύγραμμες τομές με κάποιον από τους αρμοκόφτες μας.



Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι αυτό το δίδυμο STIHL αποτελεί την πιο γρήγορη λύση για εργασίες αυτού του είδους. Μπορείτε να παραγγείλετε έναν κόφτη δομικών υλικών ή έναν αρμοκόφτη STIHL και πρακτικά παρελκόμενα όποτε θέλετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.