Ανάκληση MSA 300

Η STIHL ανακαλεί μια περιορισμένη ποσότητα παραγωγής του αλυσοπρίονου μπαταρίας STIHL MSA 300

Αθήνα, 07.08.2023

STIHL MSA 300 C cordless chainsaw with guide bar Light 04

Σας ενημερώσουμε σχετικά με έναν πιθανό κίνδυνο ασφάλειας που αφορά το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 300.

Η STIHL διαπίστωσε ότι υπάρχουν ανωμαλίες στο σύστημα του φρένου αλυσίδας. Έρευνες έδειξαν ότι οι κανονιστικές απαιτήσεις για τον χρόνο ακινητοποίησης της αλυσίδας δεν ικανοποιούνται αξιόπιστα σε μερικά από τα μηχανήματα.

Εξαιτίας αυτού του θέματος, υπάρχει πιθανός αυξημένος κίνδυνος τραυματισμού του χρήστη σε περίπτωση κλοτσήματος.

Ως κατασκευαστής με αίσθημα ευθύνης, η STIHL αποφάσισε να ανακαλέσει τα μηχανήματα που πιθανά παρουσιάζουν πρόβλημα και να αντικαταστήσει την ταινία και το τύμπανο του φρένου.

 

Το πρόβλημα αφορά μηχανήματα με αριθμό μηχανήματος κάτω από το 447457319

Αν διαθέτετε ένα τέτοιο μηχάνημα, παρακαλούμε όπως Μη χρησιμοποιήσετε άλλο το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 300 που έχετε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την STIHL, το μηχάνημα μπορεί να επισκευαστεί με αλλαγή της ταινίας και του τυμπάνου του φρένου.

Για τον λόγο αυτό, σας παρακαλούμε να επιστρέψετε το μηχάνημα αμέσως στο κατάστημά  του πλησιέστερου πιστοποιημένου αντιπροσώπου της STIHL.

Η επισκευή είναι δωρεάν για σας.
 

Ζητούμε την κατανόησή σας για αυτό το προληπτικό μέτρο και ελπίζουμε ότι θα μπείτε στον παραπάνω κόπο, προς το συμφέρον της δικής σας ασφάλειας. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία ή αν χρειάζεστε βοήθεια, θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.