Σεμινάρια ασφαλούς χρήσης αλυσοπριόνων και πρώτων βοηθειών στην υλοτομία

Φροντίζοντας για την ασφάλεια των χρηστών μας

Σεμινάριο ασφαλείας και πρώτων βοηθειών

Αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της, η STIHL έχει επενδύσει παγκοσμίως τεράστια ποσά στην έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογιών που κάνουν τα προϊόντα μας ασφαλή ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Η STIHL Ελλάδος, ευαισθητοποιημένη σε αυτό τον τομέα, εδώ και πολλά χρόνια πραγματοποιεί μία σειρά σεμιναρίων, με αποδέχτες τους επαγγελματίες υλοτόμους και πυροσβέστες ανά την Ελλάδα. Δίνει έμφαση σε εκείνους που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας (και ιδιαιτέρως τα αλυσοπρίονα μας) καθημερινά σε σκληρές και δύσκολες συνθήκες, για λόγους δουλειάς.

Συντονίζει λοιπόν, επί πολλά έτη, μία σειρά σεμιναρίων κατά τα οποία οι συμμετέχοντες μαθαίνουν ποια είναι η σωστή και ασφαλής χρήση των αλυσοπρίονων κατά την εργασία, αλλά και ποια ακόμα μέτρα μπορούν να λάβουν για να αυξήσουν το επίπεδο της προσωπικής τους ασφάλειας (π.χ. εξοπλισμός ασφαλείας, ενδύματα με προστασία).

 

Στα σεμινάρια αυτά, με την πολύτιμη συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυρασφάλειας ΠΥΡΟΓΝΩΣΗ, και συγκεκριμένα των πυροσβεστών/εκπαιδευτών κ.κ. Νίκου Τσιπλακίδη και Στρατή Αναστασόπουλου, δίνονται πολύτιμες συμβουλές αλλά και σχετική επιτόπια επίδειξη για τις πρώτες βοήθειες που μπορούν να εφαρμοστούν σε περίπτωση τραυματισμού ή ατυχήματος κατά την εργασία.

 

Όσοι έχουν συμμετάσχει σε αυτά, τα χαρακτηρίζουν ως καταπληκτικά σεμινάρια με εξαιρετικό ενδιαφέρον, κατά τα οποία δίνονται αναγκαίες πληροφορίες που μπορούν εύκολα να σώσουν την ζωή κάποιου που βρίσκεται σε ανάγκη στις δύσβατες και δυσπρόσιτες περιοχές όπου εργάζονται.

Συνεχίζουμε να οργανώνουμε κάθε χρόνο ανάλογα σεμινάρια, καθώς πάνω από όλα, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο, είναι η ασφάλεια του χρήστη των μηχανημάτων μας! Στόχος μας είναι να μην υπάρξει ούτε ένας επαγγελματίας υλοτόμος που δεν θα έχει ενημερωθεί για τους τρόπους και τις μεθόδους με τις οποίες μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του κατά την εργασία!

Επιδείξεις ασφαλειας