Σεμινάριο Ασφαλείας

Σεμινάριο Ασφαλείας στην Αριδαία σε συνεργασία με το Ινστιτούτο ΠΥΡΟΓΝΩΣΗ

Αιθουσα Σεμιναρίου

Η STIHL σε συνεργασία με το Ινστιτούτο ΠΥΡΟΓΝΩΣΗ και το ΙΕΚ Αριδαίας, πρωτοπορεί με την πρωτοβουλία για την προώθηση της ασφαλούς εργασίας στην υλοτομία, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις απομακρυσμένες περιοχές.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, παρευρέθηκαν υλοτόμοι από τους συνεταιρισμούς της Αριδαίας και των γύρω πόλεων καθώς και φοιτητές του ΙΕΚ Αριδαίας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των οδηγιών ασφαλούς χρήσης των μηχανημάτων STIHL από τον Τεχνικό Σύμβουλο της STIHL κ. Τάσο Σκορδά. Στη συνέχεια, ο συνεργάτης δασοπόνος και πυροσβέστης κ. Νίκος Τσιπλακίδης ανέπτυξε θέματα πρώτων βοηθειών, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Το σεμινάριο, που διήρκησε 7 ώρες, ολοκληρώθηκε με την απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στο τέλος του σεμιναρίου 5 νικητές κέρδισαν από ένα σετ κράνος ασφαλείας STIHL, γάντια προστασίας STIHL, καθώς και το βιβλίο "ΥΛΟΤΟΜΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ" του κ. Νικόλαου Τσιπλακίδη και του κ. Ευστράτιου Αναστασόπουλου, δώρα που  αντιπροσωπεύουν με εξαιρετικό τρόπο και ενθαρρύνουν το αίσθημα ευθύνης και συμμετοχής στην προώθηση της ασφαλούς εργασίας.

Το σεμινάριο έλαβε χώρα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία.

Αίθουσα εκδήλωσης
Stelexoi STIHL
5 Νικητές δώρων