Χορηγία σε MKE Ios Adventure

στο πλαίσιο της συντήρησης και της προβολής του πεζοπορικού δικτύου του νησιού.

ένας άνδρας ανοίγει δρόμους στην Io με ένα χορτοκοπτικό STIHL

Η STIHL πάντοτε δίπλα στις ενέργειες εκείνες και τους ανθρώπους που εργάζονται για το κοινό καλό! Υπό αυτό το πρίσμα πραγματοποιήθηκε και η χορηγία της εταιρείας μας προς την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία IOS Adventure που ζήτησαν την χορηγία μας με ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, στο πλαίσιο της συντήρησης και της προβολής του πεζοπορικού δικτύου του νησιού.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ συνεργάζεται με διάφορους φορείς και εθελοντές για τον καθαρισμό των μονοπατιών του νησιού, ενώ έχουν αποτυπώσει σε νέους χάρτες το πεζοπορικό δίκτυο του νησιού, το οποίο συντηρούν με εθελοντές,  δρώντας επικουρικά και σε συνεργασία με το Δήμο. Όπως είναι φυσικό, το έργο το οποίο έχουν επωμιστεί απαιτεί όχι μόνο εθελοντές αλλά και ειδικά εργαλεία.

Αυτή την ανάγκη της οργάνωσης θελήσαμε να καλύψουμε εμείς με την δωρεά μας. Συγκεκριμένα, δωρίσαμε ένα βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό FS 94 C-E το οποίο είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να καλύψει άψογα τις απαιτήσεις αυτής της εργασίας, και να "χαρίσει" νέα μονοπάτια περιήγησης στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της υπέροχης Ιου.