359,00 €
323,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

FSA 80 επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό: αθόρυβο και αποτελεσματικό κούρεμα στον κήπο του σπιτιού σας

Με τις εξαιρετικές επιδόσεις κοπής, το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 80 είναι ιδανικό για οικιακές εργασίες, όταν θέλετε να κουρέψετε γρασίδι ή να κόψετε τις άκρες του γκαζόν γρήγορα και εύκολα σε μικρότερες εκτάσεις γκαζόν. Με την εργονομική λαβή ποδηλάτου (λαβή κουρέματος), μπορείτε να συντηρείτε το γκαζόν σας άνετα και αποτελεσματικά. Με το πολύ καλά ισορροπημένο STIHL FSA 80 από το σύστημα STIHL AK System, μπορείτε να εργάζεστε αποτελεσματικά χωρίς ωτοασπίδες, ακόμα και σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο.

 

Ανάλογα με την εφαρμογή, ο κινητήρας EC χωρίς ψήκτρες μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ενός μεταβλητού ελέγχου ταχύτητας με 2 επίπεδα ταχύτητας απευθείας στη λαβή χειρισμού. Αν θέλετε να εργάζεστε με χαμηλότερες στροφές κινητήρα, για παράδειγμα όταν κάνετε ελαφρότερες εργασίες, όπως το κούρεμα των άκρων του γκαζόν, επιλέξτε τη λειτουργία ECO (επίπεδο 1). Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αν χρειάζεστε πλήρη ταχύτητα για να κουρέψετε θάμνους και πυκνό γρασίδι με το STIHL FSA 80, απλά μεταβείτε στο επίπεδο 2 χρησιμοποιώντας τον συρόμενο διακόπτη. Η ταχύτητα προσαρμόζεται αυτόματα στο προσαρτημένο εργαλείο κοπής και είναι απείρως μεταβλητή.

 

Το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 80 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χρησιμοποιείτε με μεταλλικά εργαλεία κοπής. Είναι εξοπλισμένο με τη λεπίδα κοπής χόρτου STIHL 230-2 στον βασικό εξοπλισμό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα άλλων εργαλείων κοπής και κεφαλών κοπής. Ο πρακτικός βρόχος ανάρτησης για τη διπλή ζώνη ώμου STIHL που παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος σας χωρίς εργαλεία. Το STIHL FSA 80 διαθέτει δακτύλιο μεταφοράς για την αποθήκευσή του.

Στην επισκόπηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας STIHL και των χρόνων φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόσο καιρό μπορείτε να εργάζεστε με το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 80 και πόσο χρόνο χρειάζεται η μπαταρία για να φορτίσει.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος4,9 kg
Στάθμη ηχοπίεσης81 dB(A) 1)
Στάθμη ηχητικής ισχύος94 dB(A) 1)
Δονήσεις αριστερά/δεξιά3,2/1,9 m/s² 2)

Σέρβις και συμβουλές