295,00 €
229,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός27 cm³
Ισχύς0,75/1 kW/Hp
Ισχύς1 bhp
Βάρος4,9 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης95 dB(A) 2)

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Μικρό και πολύπλευρο μηχάνημα με λαβή ποδηλάτου

Το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 55 είναι κατάλληλο για απαιτητικούς ιδιοκτήτες κήπων και επιτρέπει αποδοτικό κούρεμα μεγάλων εκτάσεων. Ο ισχυρός κινητήρας STIHL 2-MIX αυτού του βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού είναι οικονομικός στη χρήση. Το STIHL FS 55 είναι εφοδιασμένο με σύστημα STIHL ElastoStart που διευκολύνει την εκκίνηση του χορτοκοπτικού, αποσβένοντας κορυφές φορτίου και προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Η λαβή πολλαπλών λειτουργιών συγκεντρώνει όλα τα χειριστήρια του κινητήρα ώστε να είναι προσιτά με το ένα χέρι, διευκολύνοντας τον χειρισμό του μηχανήματος και, ως εκ τούτου, την εργασία σας.

Το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 55 διαθέτει μια στιβαρή λαβή ποδηλάτου. Η εργονομική λαβή διευκολύνει τις φυσικές κινήσεις, όπως στη χρήση κλασικού δρεπανιού, υποστηρίζοντας την αποτελεσματική κοπή χόρτου σε μεγάλες εκτάσεις. Κατά την πολύωρη χρήση αυτού του βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού, ο αορτήρας που περιλαμβάνεται στην παράδοση εξασφαλίζει καλύτερη κατανομή του βάρους, ώστε να εκτελείτε την εργασία σας με μεγαλύτερη ευκολία. Το χορτοκοπτικό παραδίδεται εφοδιασμένο με τον χλοοκόπτη 230-2. Με αυτό το μηχάνημα, η εργασία κοπής γίνεται αποτελεσματικά και γρήγορα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα εξαρτήματα κοπής, παραδείγματος χάριν όταν θέλετε να κόψετε βούρλα ή τσουκνίδες.

FS 55

Σέρβις και συμβουλές