729,00 €
619,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Θαμνοκοπτικό FS 240 C-E 2,3 Hp

Η πολυχρηστικότητα και στιβαρότητα του χορτοκοπτικού STIHL FS 240 C-E υποστηρίζουν τις γεωργικές και αγροτικές σας εργασίες. Ο δυνατός κινητήρας STIHL 2-MIX προσφέρει καλή ισορροπία ανάμεσα σε υψηλές επιδόσεις κοπής και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Χάρη στο μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου, μπορείτε να εργαστείτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς σημαντικές διακοπές. Το σύστημα STIHL ErgoStart προσφέρει επιπλέον άνεση, διευκολύνοντας αισθητά την εκκίνηση του μηχανήματος. Αν θέλετε να συνεχίσετε δουλειά μετά από διάλειμμα, ο ενσωματωμένος διακόπτης λειτουργίας σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε την εργασία σας αμέσως, χωρίς ενεργοποίηση άλλων διακοπτών. Για την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική απομάκρυνση σκληρού χόρτου, θάμνων και αγκαθωτών φραχτών, αυτό το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό παραδίδεται με μαχαίρι δενδρυλλίων STIHL 250-3.

Η εργονομική λαβή επιτρέπει φυσικές κινήσεις όπως στη χρήση κλασικού δρεπανιού, υποστηρίζοντας την αποτελεσματική κοπή χόρτου σε μεγάλες εκτάσεις. Η λαβή πολλαπλών λειτουργιών σάς βοηθά να εργαστείτε αποτελεσματικά, καθώς συγκεντρώνει όλες τις βασικές λειτουργίες σε μια ενιαία θέση όπου είναι γρήγορα και εύκολα προσιτές. Το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 240 C-E είναι εφοδιασμένο με το αντιδονητικό σύστημα STIHL που προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Αν σκοπεύετε να δουλέψετε για αρκετή ώρα, ο διπλός αορτήρας ώμου που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα θα βοηθήσει να κατανείμετε το βάρος της συσκευής ομοιόμορφα στο σώμα σας. Το χορτοκοπτικό είναι εφοδιασμένο με φίλτρο αέρα μακράς διαρκείας που αυξάνει αισθητά τα χρονικά διαστήματα ανάμεσα στις αλλαγές.
FS 240 C-E

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
Μεγάλο ρεζερβουάρ
Μεγάλη δεξαμενή καυσίμου
Φίλτρο αέρα με υψηλή διάρκεια ζωής
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός37,7 cm³
Ισχύς1,7/2,3 kW/Hp
Ισχύς2,3 bhp
Βάρος7,1 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης100 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές