4.329,00 €
3.455,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρό χλοοκοπτικό τρακτέρ για μεγάλες εκτάσεις

Το χλοοκοπτικό τρακτέρ STIHL RT 5097 είναι ένα αξιόπιστο και άνετο εργαλείο για την αποτελεσματική συντήρηση γκαζόν μεγάλων διαστάσεων, τόσο από ιδιώτες χρήστες όσο και από επαγγελματίες στη συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου. Με αυτό το χλοοκοπτικό τρακτέρ μπορείτε να αναλάβετε την περιποίηση γκαζόν μεγάλων διαστάσεων γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής παρέχει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το ύψους κοπής σε διάφορες σκάλες από 30 mm έως 100 mm. Ο ηλεκτρομαγνητικός συμπλέκτης του μαχαιριού σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα μαχαίρια της μονάδας κοπής όποτε αυτό χρειάζεται, χρησιμοποιώντας τον επιλογέα στην κολόνα του τιμονιού. Χάρη στο σύστημα οδήγησης συλλογής, το γρασίδι τροφοδοτείται στα μαχαίρια του χλοοκοπτικού τρακτέρ STIHL RT 5097 με υψηλή αξιοπιστία. Με τον χορτοσυλλέκτη 250 λίτρων μπορείτε να συνεχίσετε το κούρεμα για πολλή ώρα χωρίς διακοπή. Μπορείτε να τον αδειάσετε με ελάχιστο κόπο τραβώντας την τοξωτή λαβή, χωρίς να σηκωθείτε από το κάθισμα. Εναλλακτικά, το προαιρετικό αλεστικό σύστημα STIHL σάς δίνει την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της αλεστικής κοπής του γκαζόν. Με τη μέθοδο αυτή, τα αποκόμματα από το γρασίδι χρησιμοποιούνται σαν λίπασμα για το γκαζόν.

Το ελατηριωτό και ρυθμιζόμενο κάθισμα του χλοοκοπτικού τρακτέρ RT 5097 μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με το ανάστημα του κάθε χρήστη χωρίς τη χρήση εργαλείων. Η κατεύθυνση πορείας (εμπρός/όπισθεν) επιλέγεται με τον επιλογέα στην κολόνα του τιμονιού, ενώ η ταχύτητα ρυθμίζεται αδιαβάθμητα με το πεντάλ επιτάχυνσης. Τα ελαστικά τύρφης φροντίζουν για επαρκή έλξη, ενώ το στρογγυλευμένο σχήμα των ελαστικών προστατεύει το γκαζόν. Αν θέλετε να μεταφέρετε αντικείμενα στον κήπο σας με το καρότσι κήπου, μπορείτε να μετατρέψετε το χλοοκοπτικό τρακτέρ σας σε ελκυστήρα χρησιμοποιώντας τον κοτσαδόρο.

RT 5097

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Ελαστικά τύρφης
Ελαστικά τύρφης
Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής
Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής
Στιβαρό πλαίσιο
Στιβαρό πλαίσιο

Τεχνικές λεπτομέρειες

Επιφάνεια γκαζόνμέχρι 6000 m²
Πλάτος κοπής95 cm
Ύψος κοπής30 - 100 mm
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη250 l
Περιεχόμενο ρεζερβουάρ9 l

Σέρβις και συμβουλές