2.899,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Νέο
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. επιφάνεια κοπής5000 m²
Μέγ. κλίση40 %
Πλάτος κοπής28 cm
Ελάχ. ύψος κοπής20 mm
Μέγ. ύψος κοπής60 mm

iMOW® 7: Για έξυπνη αυτόματη φροντίδα γκαζόν σε πολύ μεγάλες εκτάσεις

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® 7 είναι ένα αποτελεσματικό βοήθημα για την πλήρη αυτόματη φροντίδα του γκαζόν σε οικιακούς χώρους πρασίνου. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης, οι υψηλές ταχύτητες λεπίδας διασφαλίζουν ότι οι 3 λεπίδες του συστήματος Disc-Cut που ταλαντώνονται ελεύθερα προσφέρουν ακριβή κοπή. Η μπαταρία επιτρέπει στο ρομποτικό χλοοκοπτικό να λειτουργεί συνεχώς για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Κατά το ανεξάρτητο κούρεμα εκτάσεων γκαζόν έως και 5.000 m2, το STIHL iMOW® 7 αποδεικνύει αξιόπιστη απόδοση στην αποτελεσματική αντιμετώπιση κλίσεων έως και 40% κατά το κούρεμα σε πλαγιές. Το iMOW® 7 σας επικαλύπτει ενώ κόβει, τεμαχίζει και διανέμει τα αποκόμματα του γρασιδιού για να γίνει λίπασμα για επαναχρησιμοποίηση στο γκαζόν. Τα εμπόδια προσεγγίζονται με προσοχή. Οι αισθητήρες υπερήχων και η ελεγχόμενη ταχύτητα επιτρέπουν στο χλοοκοπτικό να κόβει το γρασίδι κοντά σε αντικείμενα. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό αλλάζει κατεύθυνση σε επαφή με εμπόδιο. Οι έξυπνοι ελιγμοί στροφής διευκολύνουν το αποτελεσματικό κούρεμα σε στενούς χώρους. Σε ανώμαλο έδαφος, οι αισθητήρες κλίσης ρυθμίζουν την ταχύτητα κίνησης για να εξασφαλίσουν ένα σταθερό αποτέλεσμα κοπής.

Με λίγα μόνο κουμπιά, ο πίνακας ελέγχου προσφέρει διαισθητική και εύκολη λειτουργία, η οποία υποστηρίζεται από μια λειτουργία φωνητικής εξόδου. Η τρέχουσα κατάσταση του ρομποτικού χλοοκοπτικού σας υποδεικνύεται επίσης μέσω της πίσω λωρίδας LED. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 διαφορετικών λειτουργιών για τα φώτα ημέρας στην μπροστινή λωρίδα LED. Μπορείτε να ελέγχετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MY iMOW® μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi. Με την εφαρμογή μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος κοπής σε διαφορετικά ατομικά επίπεδα και να ορίσετε ένα πρόγραμμα κοπής με χρονοθυρίδες κατά τις οποίες το STIHL iMOW® 7 μπορεί να είναι αυτόματα ενεργό. Αν χρειαστεί, μπορείτε επίσης να εκκινήσετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό χειροκίνητα. Για βροχερό καιρό, ο αισθητήρας βροχής μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει τη συνέχιση της κοπής ή να διακόπτει το iMOW® 7. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό χρησιμοποιεί το σταθμό σύνδεσης ως βάση και για φόρτιση.

Για την εγκατάστασή του θα χρειαστείτε το κατάλληλο κιτ εγκατάστασης για το μέγεθος του κήπου σας. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® τηρεί όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Ωστόσο, το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® δεν είναι παιχνίδι και τα παιδιά, οι επισκέπτες και τα κατοικίδια πρέπει να παραμένουν μακριά από την περιοχή εργασίας όταν το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® είναι ενεργό. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης.

Σέρβις και συμβουλές