2.599,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Νέο
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. επιφάνεια κοπής3000 m²
Μέγ. κλίση45 %
Μέγ. κλίση με κιτ κλίσης55 %
Πλάτος κοπής28 cm
Ελάχ. ύψος κοπής20 mm

iMOW® 6 EVO: για έξυπνη, πλήρως αυτόματη φροντίδα γκαζόν σε μεγάλες εκτάσεις

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® 6 EVO, που τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης, είναι μια καλή επιλογή για το αυτόματο κούρεμα μεγάλων οικιακών εκτάσεων γκαζόν. Εκτελεί τις εργασίες φροντίδας του γκαζόν αυτόματα και ανεξάρτητα. Η υψηλή ταχύτητα κοπής των 3 ελεύθερα ταλαντευόμενων λεπίδων του συστήματος Disc-Cut εξασφαλίζει ότι απολαμβάνετε κάθε φορά καθαρή κοπή.

Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για χρήση σε εκτάσεις γκαζόν με μέγεθος έως 3.000 m² και διαθέτει λειτουργία τεμαχισμού, η οποία τεμαχίζει και εφαρμόζει τα κομμένα χόρτα στο γκαζόν ως λίπασμα. Το χλοοκοπτικό μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κλίσεις στο έδαφος έως και 45%. Το STIHL iMOW® 6 EVO δείχνει τη δύναμή του όταν κουρεύει σε πλαγιές , για παράδειγμα. Με την προσθήκη ενός κιτ αναβάθμισης, μπορεί να πιάσει δουλειά ακόμα και σε κλίσεις έως και 55%. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες προτρέπουν το STIHL iMOW® 6 EVO να αλλάξει κατεύθυνση όταν έρθει σε επαφή με κάποιο εμπόδιο. Τα αντικείμενα προσεγγίζονται με ελεγχόμενη ταχύτητα, ώστε το χόρτο να κόβεται κοντά στο αντικείμενο. Οι έξυπνοι ελιγμοί στροφής σημαίνουν ότι είναι επίσης δυνατή η αποτελεσματική κοπή σε στενούς χώρους. Όταν κινείται σε ανώμαλο έδαφος, η ταχύτητα ρυθμίζεται ώστε να εξασφαλίζεται ομοιόμορφο αποτέλεσμα κοπής.

Ο χειρισμός είναι απλός και διαισθητικός μέσω ενός πίνακα ελέγχου που διαθέτει μόνο μερικά κουμπιά και υποστηρίζεται επιπλέον από τη λειτουργία φωνητικής εξόδου. Η τρέχουσα κατάσταση του ρομποτικού χλοοκοπτικού σας υποδεικνύεται από την πίσω λωρίδα LED και από το φωτεινό μοτίβο LED matrix στο επάνω μέρος του περιβλήματος. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 3 διαφορετικών λειτουργιών για τα φώτα ημέρας στην μπροστινή λωρίδα LED. Με την εφαρμογή MY iMOW®, μπορείτε να ελέγχετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας ανά πάσα στιγμή μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi, καθώς και μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, εάν το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας κινείται εκτός της περιοχής κατοικίας του. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε το ύψος κοπής σε διαφορετικά ατομικά επίπεδα. Σε ένα πρόγραμμα κοπής μπορούν να οριστούν εβδομαδιαία προγραμματισμένα ενεργά χρονοδιαγράμματα. Εκτός της οικιακής περιοχής, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ένας συναγερμός για τον εντοπισμό κλοπών ή τον εντοπισμό της θέσης του ρομποτικού χλοοκοπτικού σας. Μπορείτε επίσης να εκκινήσετε το iMOW® 6 από την STIHL χειροκίνητα, αν χρειαστεί. Ο αισθητήρας βροχής μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά, ώστε η κοπή να ολοκληρώνεται σε υγρό καιρό ή το iMOW® 6 EVO να διακόπτει τις διαδικασίες κοπής κατά τη διάρκεια της βροχής. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό χρησιμοποιεί το σταθμό σύνδεσης ως βάση και για τη φόρτιση.

Για την εγκατάστασή του θα χρειαστείτε το κατάλληλο κιτ εγκατάστασης για το μέγεθος του κήπου σας. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® τηρεί όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Ωστόσο, το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® δεν είναι παιχνίδι και τα παιδιά, οι επισκέπτες και τα κατοικίδια πρέπει να παραμένουν μακριά από την περιοχή εργασίας όταν το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® είναι ενεργό. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης.

Σέρβις και συμβουλές