1.799,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Νέο
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. επιφάνεια κοπής1500 m²
Μέγ. κλίση40 %
Πλάτος κοπής28 cm
Ελάχ. ύψος κοπής20 mm
Μέγ. ύψος κοπής60 mm

iMOW® 5: Κουρεύει μεσαίου μεγέθους εκτάσεις γκαζόν ανεξάρτητα και πλήρως αυτόματα

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® 5 καθιστά δυνατή τη συντήρηση του γκαζόν σε μεσαίου μεγέθους εκτάσεις γκαζόν του σπιτιού σας εντελώς αυτόματα. Η ρομποτική χλοοκοπτική μηχανή τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης. Αυτή η μπαταρία επιτρέπει στο ρομποτικό χλοοκοπτικό να λειτουργεί συνεχώς για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η υψηλή ταχύτητα λεπίδων των 3 ελεύθερα ταλαντευόμενων λεπίδων του συστήματος Disc-Cut διασφαλίζει ότι απολαμβάνετε κάθε φορά ένα καθαρό κόψιμο.

 

Η αξιόπιστη απόδοση του ρομποτικού χλοοκοπτικού αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κλίσεις έως και 40% κατά το κούρεμα σε πλαγιές. Το STIHL iMOW® 5 μπορεί να κουρέψει εκτάσεις γκαζόν με μέγεθος έως και 1.500 m² και προσφέρει επίσης ταυτόχρονο mulching , που σημαίνει ότι τεμαχίζει τα κομμένα χόρτα για να τα μετατρέψει σε αποτελεσματικό λίπασμα, το οποίο επιστρέφει απευθείας στο γκαζόν. Οι αισθητήρες υπερήχων και η ελεγχόμενη ταχύτητα του χλοοκοπτικού μηχανήματος εξασφαλίζουν την προσεκτική προσέγγιση των εμποδίων και την κοπή του χόρτου κοντά στα αντικείμενα. Η αυτοκινούμενη χλοοκοπτική μηχανή αλλάζει αυτόματα κατεύθυνση όταν έρχεται σε επαφή με κάποιο αντικείμενο. Οι έξυπνοι ελιγμοί στροφής υποστηρίζουν την αποτελεσματική κοπή σε περιορισμένους χώρους. Κατά το κούρεμα σε ανώμαλο έδαφος, οι αισθητήρες κλίσης ρυθμίζουν την ταχύτητα του χλοοκοπτικού μηχανήματος για να διευκολύνουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα παντού.

 

Ο πίνακας ελέγχου επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό μέσω μερικών μόνο πλήκτρων. Οι διαισθητικοί χειρισμοί υποστηρίζονται επιπλέον από μια λειτουργία φωνητικής εξόδου. Η πίσω λωρίδα LED υποδεικνύει την τρέχουσα κατάσταση του ρομποτικού χλοοκοπτικού σας, ενώ η μπροστινή λωρίδα LED προσφέρει φώτα ημέρας σε 3 διαφορετικές λειτουργίες. Μπορείτε να ελέγχετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας ανά πάσα στιγμή μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MY iMOW®. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε το ύψος κοπής σε διαφορετικά ατομικά επίπεδα. Το πρόγραμμα κοπής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθορισμό εβδομαδιαίων προγραμματισμένων χρονοδιαγραμμάτων κατά τα οποία το STIHL iMOW® 5 μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα. Εάν χρειαστεί, μπορείτε επίσης να εκκινήσετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας χειροκίνητα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον αισθητήρα βροχής έτσι ώστε το γκαζόν σας να κουρεύεται ακόμη και σε υγρό καιρό ή να δώσετε εντολή στο iMOW® 5 να διακόπτει τη λειτουργία του όταν αρχίζει να βρέχει. Η ρομποτική χλοοκοπτική μηχανή χρησιμοποιεί το σταθμό σύνδεσης ως βάση και για φόρτιση.

 

Για την εγκατάστασή του θα χρειαστείτε το κατάλληλο κιτ εγκατάστασης για το μέγεθος του κήπου σας. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® τηρεί όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Ωστόσο, το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® δεν είναι παιχνίδι και τα παιδιά, οι επισκέπτες και τα κατοικία πρέπει να παραμένουν μακριά από την περιοχή εργασίας όταν το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® είναι ενεργό. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης.

Σέρβις και συμβουλές