2.090,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Νέο
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. επιφάνεια κοπής1500 m²
Μέγ. κλίση45 %
Μέγ. κλίση με κιτ κλίσης55 %
Πλάτος κοπής28 cm
Ελάχ. ύψος κοπής20 mm

iMOW® 5 EVO: για άνετη, πλήρως αυτόματη φροντίδα του γκαζόν

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® 5 EVO παρέχει πλήρως αυτόματη υποστήριξη στη φροντίδα του γκαζόν σας για μεσαίου μεγέθους οικιακούς χλοοτάπητες. Με τροφοδοσία από μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης, οι 3 ελεύθερες ταλαντευόμενες λεπίδες Disc-Cut System κινούνται με υψηλή ταχύτητα για να επιτυγχάνουν καθαρό κόψιμο και μικρότερους ενεργούς χρόνους από το STIHL iMOW® 5.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό για κούρεμα σε πλαγιές και για ταυτόχρονη κοπή με μούλτι. Κατά τη διαδικασία του mulching, τα κομμένα χόρτα τεμαχίζονται και μετατρέπονται σε λίπασμα για επαναχρησιμοποίηση από το γκαζόν. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® 5 EVO προσφέρει αξιόπιστες επιδόσεις για την αποτελεσματική συντήρηση εκτάσεων γκαζόν με μέγεθος έως 1.500 m² και κλίσεις στο έδαφος έως 45%. Με το προαιρετικό κιτ αναβάθμισης, το iMOW® σας μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και κλίσεις κλίσεων έως και 55%.

Οι αισθητήρες υπερήχων και η ελεγχόμενη ταχύτητα του χλοοκοπτικού εξασφαλίζουν ότι προσεγγίζει προσεκτικά τα εμπόδια, επιτρέποντάς του να κουρεύει κοντά σε αυτά, καθώς και ότι το STIHL iMOW® 5 EVO αλλάζει αυτόματα κατεύθυνση όταν έρχεται σε επαφή με ένα αντικείμενο. Οι έξυπνοι ελιγμοί στροφής διευκολύνουν το κούρεμα σε στενούς χώρους. Οι αισθητήρες κλίσης προσαρμόζουν την ταχύτητα σε ανώμαλο έδαφος.

Ο πίνακας ελέγχου επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό μέσω μερικών μόνο πλήκτρων. Οι διαισθητικοί χειρισμοί υποστηρίζονται επιπλέον από μια λειτουργία φωνητικής εξόδου. Η τρέχουσα κατάσταση εμφανίζεται μέσω της πίσω λωρίδας LED και του μοτίβου φωτισμού LED matrix στην κορυφή. Η μπροστινή λωρίδα LED προσφέρει φώτα ημέρας σε 3 διαφορετικές λειτουργίες. Μπορείτε να ελέγχετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® 5 Evo ανά πάσα στιγμή μέσω Bluetooth®, Wi-Fi ή, εάν το ρομποτικό χλοοκοπτικό βρίσκεται εκτός της οικίας σας, μέσω κινητής επικοινωνίας με την εφαρμογή MY iMOW®. Εκτός της οικίας, η μονάδα κινητής επικοινωνίας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό κλοπών μέσω συναγερμού και για τον προσδιορισμό της θέσης της αυτοκινούμενης χλοοκοπτικής μηχανής σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε το ύψος κοπής σε διάφορα ατομικά επίπεδα. Με το πρόγραμμα κοπής μπορείτε να καθορίσετε εβδομαδιαία προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα κατά τα οποία το STIHL iMOW® 5 EVO μπορεί να είναι αυτόματα ενεργό. Εάν χρειαστεί, μπορείτε επίσης να εκκινήσετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας χειροκίνητα. Ο αισθητήρας βροχής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει εάν το χλοοκοπτικό πρέπει να συνεχίσει το κούρεμα ή να διακόψει τη διαδικασία κοπής σε υγρό καιρό. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό χρησιμοποιεί το σταθμό σύνδεσης ως βάση και για φόρτιση.

Για την εγκατάστασή του θα χρειαστείτε το κατάλληλο κιτ εγκατάστασης για το μέγεθος του κήπου σας. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® τηρεί όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Ωστόσο, το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® δεν είναι παιχνίδι και τα παιδιά, οι θεατές και τα κατοικίδια πρέπει να παραμένουν μακριά από την περιοχή εργασίας όταν το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® είναι ενεργό. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης.

Σέρβις και συμβουλές