360,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Συμπαγής ηλεκτρικός τεμαχιστής

Ο συμπαγής ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 105 είναι κατάλληλος ειδικά για χρήση από ερασιτέχνες κηπουρούς, καθ’όλη τη διάρκεια της εποχής κηπουρικής. Χάρη στους τροχούς μεταφοράς, αυτός ο ηλεκτρικός τεμαχιστής είναι ιδιαίτερα ευκίνητος και εξαιρετικά πολύπλευρο. Το σύστημα κοπής Multi-Cut 103 με το οδοντωτό δισκομάχαιρο τεμαχίζει αποτελεσματικά τα κλαδιά από ξυλώδη δέντρα και φράχτες, αλλά και μαλακά υλικά. Αυτό σημαίνει ότι με το STIHL GHE 105 μπορείτε να επεξεργαστείτε κλαδιά με διάμετρο έως 35 mm. Παράλληλα όμως, το GHE 105 τεμαχίζει επίσης μαλακά πράσινα υλικά όπως λουλούδια και φύλλα. Τα ανάμεικτα υλικά μπορούν να τροφοδοτηθούν στον τεμαχιστή STIHL GHE 105 με ασφάλεια, είτε μέσω του αγωγού τροφοδοσίας με άνοιγμα σε σχήμα τριφύλλι είτε μέσω προέκτασης του ανοίγματος τροφοδοσίας. Τα κομμένα υλικά περιέχουν πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή κομπόστ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως βιολογικό λίπασμα σε μεταγενέστερες δουλειές στον κήπο.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Διακόπτης αφής
Κλείδωμα ασφαλείας

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. διάμετρος κλαδιού0-35 mm
Ονομαστική ισχύς2200 W
Ονομαστικός αριθμός στροφών εργαλείου2800 σ.α.λ.
Ονομαστική τάση230 V
Κοπτικό εξάρτημαMulti-Cut 103

Σέρβις και συμβουλές