365,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Νέος εύχρηστος κινητήρας Kombi 1,1 Hp και σύστημα ErgoStart

O βενζινοκινητήρας STIHL Kombi KM 56 RC-E είναι μια μονάδα κινητήρα που μπορεί να συνδυαστεί με μια σειρά από εργαλεία Kombi από το σύστημα STIHL KombiSystem. Ο κινητήρας KM 56 RC-E είναι σχεδιασμένος κυρίως για ιδιώτες χρήστες που αντί για μια σειρά από αυτόνομα μηχανήματα, προτιμούν να έχουν μια μοναδική μονάδα κινητήρα με διάφορα εξαρτήματα για τις εργασίες στο σπίτι, στην αυλή και στον κήπο.

Ο κινητήρας Kombi βασίζεται στον οικονομικό κινητήρα STIHL 2-MIX. Ο βενζινοκινητήρας STIHL Kombi KM 56 RC-E διαθέτει σύστημα STIHL ErgoStart, που εξασφαλίζει ομαλή διαδικασία εκκίνησης χωρίς ταλαιπωρία. Το ηλεκτρονικό σύστημα ανάφλεξης εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία του κινητήρα και μειώνει τις εκπομπές ρύπων. Ο διακόπτης λειτουργίας επιτρέπει άμεση εκκίνηση του κινητήρα μετά από διάλειμμα εργασίας.

Η εργονομική κυκλική λαβή με μπάρα υποστηρίζει την εργασία σας σε περιορισμένους χώρους, ενώ ο αορτήρας με τα επενδυμένα του λουριά εξασφαλίζει την άνεσή σας. Χάρη στον πρακτικό ταχυσύνδεσμο με βίδα σύσφιξης του STIHL KM 56 RC-E, μπορείτε να αλλάξετε το εργαλείο Kombi γρήγορα και απλά, αντικαθιστώντας το χορτοκοπτικό STIHL FSB-KM με χορτοκοπτικό μπορντούρας STIHL FCB-KM, για παράδειγμα. Ο αποσπώμενος σωλήνας μπορεί να αφαιρεθεί από τον κινητήρα Kombi για εξοικονόμηση χώρου κατά τη μεταφορά και τη φύλαξη.

Ο κινητήρας STIHL Kombi KM 56 RC-E δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το περιστρεφόμενο μαχαίρι ζιζανίων STIHL RG-KM.
 • Πρακτικός κινητήρας 2-MIX για πλήρη χρήση
 • Για δουλειά στον κήπο, στο σπίτι και στην αυλή
 • Εύκολη εκκίνηση χάρη στο STIHL ErgoStart
 • Αλλάξτε τα εργαλεία αστραπιαία χάρη στον πρακτικό σύνδεσμο ταχείας απελευθέρωσης
 • KM 56 RC-E

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Goggles
  Γυαλιά ασφαλείας
  Simplified starting system
  Εργονομικός χειρισμός
  Κινητήρας STIHL 2-MIX
  Κινητήρας STIHL 2-MIX

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Βάρος4,3 kg 1)
  Κυβισμός27,2 cm3
  Ισχύς0,8/1,1 kW/Hp
  Χωρητικότητα δεξαμενής0,34 l
  Στάθμη ηχητικής πίεσης96 dB(A) 2)

  Σέρβις και συμβουλές