345,00 €
299,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Το ελαφρύ μοντέλο για αρχάριους με μαχαίρια 45 cm ή 60 cm

Σαν ψαλίδι μπορντούρας εισαγωγικού επιπέδου, το STIHL HS 45 είναι ιδανικό για θάμνους και για τη συντήρηση φραχτών που φτάνουν στο ύψος του στήθους. Ο ελαφρύς σχεδιασμός και ο εύκολος χειρισμός επιτρέπουν σε ιδιοκτήτες κήπων να εκτελέσουν εργασίες συντήρησης γρήγορα και αποτελεσματικά. Χάρη στο σύστημα STIHL ElastoStart, το STIHL HS 45 ξεκινά ομαλά και με ελάχιστα τραντάγματα. Επιπλέον, η χειροκίνητη αντλία καυσίμου μειώνει τον αριθμό των τραβηγμάτων που απαιτείται για την εκκίνηση, επιταχύνοντας τη διαδικασία εκκίνησης και διευκολύνοντας τον χρήστη να καταπιαστεί με τις δουλειές που τον περιμένουν στον κήπο. Ο μονός μοχλός χειρισμού υποστηρίζει τον άνετο χειρισμό του βενζινοκίνητου ψαλιδιού μπορντούρας STIHL HS 45, καθώς όλες οι λειτουργίες του μηχανήματος είναι προσιτές μέσω του μοχλού χειρισμού. Η ειδική γεωμετρία των δοντιών κοπής στις μαχαίρια αμφίπλευρης κοπής επιτρέπει κούρεμα με μεγάλη ακρίβεια, τόσο σε οριζόντια όσο και σε κατακόρυφη κατεύθυνση, ακόμα και σε γωνίες.

Για την προστασία των μυών και των αρθρώσεών σας, το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς του βενζινοκίνητου ψαλιδιού μπορντούρας STIHL HS 45. Για εξοικονόμηση χώρου κατά τη φύλαξη μπορείτε να κρεμάσετε το ψαλίδι μπορντούρας στον τοίχο χρησιμοποιώντας τον κρίκο μεταφοράς που είναι ενσωματωμένος στη λαβή. Για να χαίρεστε το ψαλίδι μπορντούρας σας για πολλά χρόνια, ρίξτε μια ματιά στις συμβουλές τακτικής περιποίησης και συντήρησης.

Το βενζινοκίνητο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HS 45 είναι διαθέσιμο με μαχαίρια σε δύο μήκη: 45 cm και 60 cm.

HS 45

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Double sided cutting blades
ΛΕΠΙΔΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ
ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής45-60 cm
Κυβισμός27,2 cm³
Ισχύς0,75/1 kW/Hp
Ισχύς1 bhp
Βάρος4,7-5 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές