539,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος κοπής46 cm
Ύψος κοπής20 - 100 mm
Ρύθμιση ύψους κοπήςLithium-ion
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη52 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης3,5 km/h

Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν RMA 248 T: άνετη εργασία σε μικρούς χλοοτάπητες χάρη στην κίνηση των τροχών

Όταν εργάζεστε στον κήπο του σπιτιού σας, η επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 248 T προσφέρει στους ιδιώτες κηπουρούς υψηλές επιδόσεις και αθόρυβη λειτουργία. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο, όπως σε κατοικημένες περιοχές. Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα την κίνηση τροχών μίας ταχύτητας σε γκαζόν με κλίση.

Με πλάτος κοπής 46 cm, μπορείτε να κουρέψετε αποτελεσματικά μικρότερες εκτάσεις. Χάρη στον βασικό εξοπλισμό με πολλαπλές λεπίδες, εξάρτημα κοπής και πλευρική απόρριψη, αυτή η μηχανή γκαζόν είναι κατάλληλη τόσο για κούρεμα όσο και για κοπή. Μπορείτε είτε να συλλέξετε τα κομμένα κομμάτια απευθείας είτε να τα διανέμετε στο γκαζόν μέσω της πλευρικής απόρριψης.

Το αναδιπλούμενο και ρυθμιζόμενο σε ύψος τιμόνι εξασφαλίζει άνετη και εργονομική καθοδήγηση της χλοοκοπτικής μηχανής. Με την κεντρική ρύθμιση του ύψους κοπής, μπορείτε να ρυθμίσετε το επιθυμητό μήκος γκαζόν σε ένα από τα 7 επίπεδα μεταξύ 20 mm και 100 mm. Το πτυσσόμενο κιβώτιο συλλογής χόρτου χωρητικότητας 52 λίτρων χωράει μεγάλη ποσότητα κομμένων χόρτων και αδειάζει εύκολα.

Στην επισκόπηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας STIHL και των χρόνων φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόση επιφάνεια γκαζόν μπορείτε να καλύψετε με μία φόρτιση της χλοοκοπτικής μηχανής μπαταρίας RMA 248 T και πόσο διαρκεί η φόρτιση της επιλεγμένης μπαταρίας.

Σέρβις και συμβουλές