2.168,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στιβαρό, επαγγελματικό βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό για μεγάλες εκτάσεις

Με το 3-ταχύτο σύστημα κίνησης τροχών του βενζινοκίνητου χλοοκοπτικού STIHL RM 756 GS, μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή ταχύτητα εργασίας για γρήγορο κούρεμα σε επίπεδες επιφάνειες και επικλινή εδάφη. Αυτό επιτρέπει στους επαγγελματίες στην κηπευτική και στην περιποίηση χώρων πρασίνου να εργαστούν σε μεγάλα γκαζόν με υψηλή απόδοση. Το ρεζερβουάρ 3 λίτρων και το πλάτος κοπής 54 cm εγγυώνται γρήγορο και αποτελεσματικό κούρεμα μεγάλων γκαζόν έως 3.000 m2.

Αυτό το επαγγελματικό χλοοκοπτικό STIHL RM 756 GS είναι άριστα εξοπλισμένο για καθημερινή χρήση, καθώς έχει στιβαρό υβριδικό περίβλημα, εμπρόσθιο προφυλακτήρα και, το σημαντικότερο όλων, έναν δυνατό και αθόρυβο κινητήρα OHV. Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL RM 756 GS διαθέτει, μεταξύ άλλων, χωριστό ρυθμιστή του ύψους κοπής ανά τροχό για κούρεμα του γκαζόν στο ύψος που εσείς προτιμάτε. Το φρένο-συμπλέκτης του μαχαιριού προστατεύει τον στροφαλοφόρο και αυξάνει την άνεση χειρισμού. Παράλληλα επιτρέπει άδειασμα του χορτοσυλλέκτη 80 λίτρων με τον κινητήρα σε λειτουργία, και μετακίνηση του RM 756 GS με σταματημένα μαχαίρια. Η άνεση αυξάνεται ακόμα περισσότερο με την εξαιρετικά μαλακή λαβή και το αντιδονητικό σύστημα STIHL.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος κοπής54 cm
Κυβισμός179 cm3
Συντελεστής αβεβαιότητας K1,2 m/s²
Στάθμη θορύβου εγγυημένη LWAd [dB(A)]98 dB(A)
Στροφές εργασίας (στροφές/λεπτό)2800 rpm

Σέρβις και συμβουλές