1.069,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Επιφάνεια γκαζόνμέχρι 2000 m²
Πλάτος κοπής48 cm
Ύψος κοπής25 - 85 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής7-fach (zentral)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη70 l

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Ισχυρό βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό για μεγάλες εκτάσεις

Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL RM 650 V σας υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις στο κούρεμα του γκαζόν. Είναι κατάλληλο για μεγάλους κήπους έως 2.000 m2. Χάρη στο σύστημα κίνησης τροχών μεταβλητής ταχύτητας, μπορείτε να προσαρμόσετε το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό RM 650 V στις προσωπικές προτιμήσεις σας και στην κατάσταση του γκαζόν. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει αδιαβάθμητη ρύθμιση της ταχύτητας κουρέματος με τον κινητήρα να λειτουργεί πάντα σε σταθερές στροφές, ακόμα και στις αλλαγές ταχύτητας. Αυτό σημαίνει ότι σαν ιδιώτης κηπουρός μπορείτε να προσαρμόσετε το κούρεμα εντελώς με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.

Το STIHL RM 650 V είναι μια μηχανή για όλες τις δουλειές: Έχει ανθεκτικό περίβλημα από αλουμίνιο και αξιόπιστο κινητήρα με σύστημα easy-start για εύκολη εκκίνηση, στεγανά ρουλεμάν και ενσωματωμένοι προφυλακτήρες, και σύστημα πολλαπλών λειτουργιών. Με πλάτος κοπής 48 cm και κεντρικό ρυθμιστή ύψους κοπής, η εργασία σας θα είναι σύντομης διάρκειας και θα έχει τα αποτελέσματα που εσείς θέλετε. Το χλοοκοπτικό δίνει ως επιλογή επίσης το άλεσμα, χάρη στο αλεστικό σύστημα που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Το εργονομικό τιμόνι με την εξαιρετικά μαλακή λαβή αυξάνει την άνεση εργασίας. Ο αναδιπλούμενος χορτοσυλλέκτης 70 λίτρων επιτρέπει μεγάλους χρόνους αδιάκοπης λειτουργίας. Ο ενσωματωμένος δείκτης πληρότητας σάς δείχνει πότε χρειάζεται άδειασμα του χορτοσυλλέκτη.

RM 650 V

Σέρβις και συμβουλές