873,90 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρό βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό για μεγάλες εκτάσεις

Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL RM 650 T είναι ιδανικό για αποδοτικό κούρεμα γκαζόν μεγάλου μεγέθους σε ιδιωτικούς κήπους. Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό είναι κατάλληλο για μεγάλους κήπους έως 2.000 m2. Το μονοτάχυτο σύστημα κίνησης τροχών επιτρέπει γρήγορη πρόοδο της εργασίας.

Το STIHL RM 650 T εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα της κατασκευής του και τον εξοπλισμό που διαθέτει: ανθεκτικό περίβλημα από αλουμίνιο και αξιόπιστος κινητήρας με σύστημα easy-start, στεγανά ρουλεμάν και ενσωματωμένοι προφυλακτήρες, σύστημα πολλαπλών μαχαιριών. Με πλάτος κοπής 48 cm και κεντρικό ρυθμιστή ύψους κοπής, η εργασία σας θα είναι σύντομης διάρκειας και θα έχει τα αποτελέσματα που εσείς θέλετε. Με το προαιρετικό σετ χορτοσυλλογής μπορείτε να βελτιώσετε τη συλλογή των αποκομμάτων σε δύσκολες συνθήκες. Το χλοοκοπτικό δίνει ως επιλογή επίσης το άλεσμα, χάρη στο αλεστικό σύστημα που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Το εργονομικό τιμόνι με την εξαιρετικά μαλακή λαβή αυξάνει την άνεση εργασίας. Ο αναδιπλούμενος χορτοσυλλέκτης 70 λίτρων επιτρέπει μεγάλους χρόνους αδιάκοπης λειτουργίας. Ο ενσωματωμένος δείκτης πληρότητας σάς δείχνει πότε χρειάζεται άδειασμα του χορτοσυλλέκτη.

RM 650 T

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Κεντρική ρύθμιση ύψους
Κεντρική ρύθμιση ύψους
Κινητήρας Smart Choke
Κινητήρας Smart Choke
Πλαίσιο αλουμινίου
Πλαίσιο αλουμινίου

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος κοπής48 cm
Κυβισμός173 cm3
Στροφές εργασίας (στροφές/λεπτό)2800 rpm
Ύψος κοπής25-85 mm
Συντελεστής αβεβαιότητας στάθμης ηχοπίεσης KpA [dB(A)]2 dB(A)

Σέρβις και συμβουλές