505,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Νέο
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Βενζινοκίνητη μηχανή γκαζόν RM 248 Τ: Άνεση στη χρήση χάρη στην αυτοκίνηση

Με τη βενζινοκίνητη μηχανή γκαζόν RM 248 T μπορείτε να κουρέψετε αποτελεσματικά γκαζόν μεσαίου μεγέθους. Σίγουρα θα εκτιμήσετε τον μηχανισμό κίνησης μίας ταχύτητας, ειδικά όταν εργάζεστε σε επικλινείς χλοοτάπητες ή όταν κουρεύετε μεγαλύτερες πράσινες εκτάσεις. Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό RM 248 T διαθέτει επίσης τροχούς ομαλής λειτουργίας, οι οποίοι του επιτρέπουν να κινείται αβίαστα στο έδαφος. Η λειτουργία εύκολης εκκίνησης εξασφαλίζει ότι ο κινητήρας μπορεί να εκκινηθεί με ελάχιστη προσπάθεια. Με πλάτος κοπής 46 cm, αυτή η χλοοκοπτική μηχανή είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση έως και 1.200m2 γκαζόν γρήγορα και εύκολα.

Το ρυθμιζόμενο σε ύψος τιμόνι εξασφαλίζει άνετο και εργονομικό χειρισμό. Η κεντρικά τοποθετημένη λειτουργία ρύθμισης ύψους κοπής σε επτά επίπεδα είναι εύχρηστη και επιτρέπει ύψη κοπής από 20 mm έως 100 mm.

Χάρη στον βασικό εξοπλισμό με πολλαπλές λεπίδες, εξάρτημα κοπής και πλευρική απόρριψη, αυτή η χλοοκοπτική μηχανή είναι κατάλληλη τόσο για κούρεμα όσο και για κοπή. Μπορείτε είτε να πιάσετε τα κομμένα κομμάτια απευθείας είτε να τα διανείμετε στο γκαζόν μέσω της πλευρικής απόρριψης. Η βενζινοκίνητη μηχανή γκαζόν STIHL RM 248 T διαθέτει χορτοσυλλέκτη χωρητικότητας 52 λίτρων. Μια ένδειξη στάθμης πλήρωσης σας δείχνει πότε πρέπει να τον αδειάσετε.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος κοπής46 cm
Ύψος κοπής20 - 100 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής7-level (central)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη52 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης3,5 km/h

Σέρβις και συμβουλές