1.419,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός67 cm³
Ισχύς3,2/4,4 kW/Hp
Ισχύς4,3 bhp
Βάρος9,7 kg
Στάθμη ηχοπίεσης98 dB(A) 1)

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Πολύ ελαφρύς και εύχρηστος αρμοκόφτης 3,2kW με δίσκο κοπής 350mm

Χάρη στις μικρές του διαστάσεις, οι επαγγελματίες στην κατασκευή οδών και στη συντήρηση χώρων πρασίνου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον βενζινοκίνητο αρμοκόφτη STIHL TS 420 για την πραγματοποίηση εξαιρετικά δύσκολων εργασιών κοπής με μεγάλη αξιοπιστία. Ο δυνατός δίσκος κοπής 350 mm επιτρέπει τομές με βάθος έως και 125 mm σε σκυρόδεμα, πέτρα, άσφαλτο, μαλακό χάλυβα ή σιδερένιους σωλήνες. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL του STIHL TS 420 εξασφαλίζει ακριβή καθοδήγηση του αρμοκόφτη, ακόμα και σε πολύωρες εργασίες, προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Σε αυτό βοηθά και ο εργονομικός σχεδιασμός της λαβής. Για εύκολη εκκίνηση του οικονομικού κινητήρα STIHL 2-MIX, το μηχάνημα διαθέτει μια βαλβίδα αποσυμπίεσης που μειώνει αισθητά τη δύναμη που απαιτείται για το τράβηγμα της μίζας.

Ο σύνδεσμος νερού φροντίζει για διαρκή παροχή νερού στον δίσκο κοπής του αρμοκόφτη STIHL TS 420. Το νερό δεσμεύει τη σκόνη και ψύχει τον δίσκο κοπής, ενώ το σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας και ο αντισταθμιστής πίεσης παρατείνουν τα διαστήματα καθαρισμού και φροντίζουν ώστε να εργάζεστε χωρίς διακοπή για αρκετό χρόνο. Ο διαχωρισμός καθαρού αέρα και μείγματος καυσίμου μέσα στον κινητήρα αυξάνει τις επιδόσεις και παράλληλα μειώνει την κατανάλωση. Στο βίντεο που δημιουργήσαμε φαίνεται ο βενζινοκίνητος αρμοκόφτης TS 420 σε δράση, στο εργοτάξιο και στην κατασκευή τεχνικών έργων.

TS 420

Σέρβις και συμβουλές