455,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τύπος κινητήραEHC 705.0
Ισχύς5,2 kW
Ισχύς7,1 PS
Ισχύς7 bhp
Κυβισμός252 cm³

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Αντλία νερού WP 900: μεταφορά νερού με πολύ υψηλή παροχή

Eάν αντλείτε γλυκό νερό από επιφανειακά ύδατα όπως λίμνες, ποτάμια, τάφρους και λίμνες στη γεωργία ή θέλετε να εξαλείψετε ανεπιθύμητες συσσωρεύσεις νερού, το STIHL WP 900 σας προσφέρει αποτελεσματική υποστήριξη για πολύ υψηλό όγκο. Η αντλία νερού έχει μέγιστη απόδοση 1.567 l/min, το μέγιστο ύψος αναρρόφησης είναι έως και 6,5 m και η συνολική παράδοση Το ύψος είναι έως και 34 m.

Η πολύ στιβαρή αντλία νερού STIHL WP 900 κινείται από έναν ισχυρό τετράχρονο βενζινοκινητήρα. Με τη λειτουργία του τσοκ, μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία εκκίνησης.

Η αντλία νερού αυτόματης αναρρόφησης στέκεται με ασφάλεια λόγω του σταθερού πλαισίου >σε διαφορετικές επιφάνειες. Ταυτόχρονα, αυτό προστατεύει τον κινητήρα από ζημιές. Με τους παρεχόμενους σφιγκτήρες, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε εύκαμπτους σωλήνες στα ανοίγματα πλήρωσης και εξόδουμε 4"συνδέσεις. Κατά την απορρόφηση νερού, ένα καλάθι αναρρόφησης χρησιμοποιείται η αντλία νερού STIHL WP 900 είναι προστατευμένη από μόλυνση από σωματίδια βρωμιάς. Ο κίνδυνος απόφραξης της αντλίας παραμένει χαμηλός για μεγέθη σωματιδίων έως και μέγιστο μέγεθος κόκκων 6 mm.

Όταν λαμβάνεται νερό από επιφανειακά ύδατα, πρέπει να τηρούνται οι τοπικοί κανονισμοί για το νερό.

Σέρβις και συμβουλές