300,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τύπος κινητήραEHC 605.0
Ισχύς4,4 kW
Ισχύς6 PS
Ισχύς6 bhp
Κυβισμός212 cm³

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Αντλία νερού WP 600: Αποτελεσματική μεταφορά νερού με υψηλή παροχή

Με μέγιστη απόδοση 1.050 l/min, η αντλία νερού STIHL WP 600 παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη για μεταφορά νερού. Στη γεωργία, για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε γλυκό νερό από λίμνες, ποτάμια, πηγάδια ή δεξαμενές νερού ή επίσης να αφαιρέσετε ανεπιθύμητες συσσωρεύσεις νερού. Η STIHL WP 600 έχει μέγιστο ύψος αναρρόφησης έως 7 m και συνολικό ύψος παροχής έως και 31 m.
Η ισχυρή αντλία νερού STIHL WP 600 είναι τροφοδοτείται από έναν ισχυρό τετράχρονο κινητήρα βενζίνης. Όταν κάνει κρύο, μπορείτε να απλοποιήσετε την εκκίνηση του κινητήρα λειτουργώντας το τσοκ μία φορά.
Η αντλία νερού αυτόματης αναρρόφησης με σταθερό πλαίσιο μπορεί να είναι με ασφάλεια τοποθετημένο σε διαφορετικές επιφάνειες. Έτσι, ο κινητήρας προστατεύεται από ζημιές. Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε εύκαμπτους σωλήνες με σφιγκτήρες στα ανοίγματα πλήρωσης και εξόδου με 3"συνδέσεις. Η αντλία νερού STIHL WP 600 χρησιμοποιείται κατά την αναρρόφηση νερό Προστατεύεται από μόλυνση από φίλτρο αναρρόφησης. Μεγέθη σωματιδίων έως και μέγιστο μέγεθος σωματιδίων 6 mm μπορούν να αναρροφηθούν χωρίς να φράξει η αντλία.
Όταν λαμβάνεται νερό από επιφανειακά ύδατα, πρέπει να τηρούνται οι τοπικοί κανονισμοί της νομοθεσίας για τα ύδατα.

Σέρβις και συμβουλές