844,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Αλυσοπρίονο MS 311, ιδανικό για κορμούς μεσαίας διατομής

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 311 είναι το ιδανικό εργαλείο για κοπή καυσόξυλων από δέντρα με μεσαίους κορμούς. Με αυτό το δυνατό αλυσοπρίονο, αγρότες και ειδικοί φυτοκόμοι είναι άριστα εξοπλισμένοι για τις απαιτήσεις της δουλειάς τους. O κινητήρας STIHL 2-MIX εντυπωσιάζει με την ισχύ του, που φτάνει τα 3,1 kW (4,2 ΙΔ).

Ο κυκλώνας αέρα παρατείνει τον χρόνο λειτουργίας του αλυσοπρίονου μέχρι την επόμενη συντήρηση, καθώς απομακρύνει τα πιο μεγάλα σωματίδια από τον αέρα ψύξης πριν ο αέρας φτάσει στο φίλτρο, και συνεπώς μειώνει τη συχνότητα καθαρισμού του φίλτρου. Αν επιπλέον εφοδιάσετε το αλυσοπρίονο με φίλτρο αέρα HD2, το STIHL MS 311 θα αποκτήσει τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας. Για την προστασία των μυών και των αρθρώσεών σας, το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς του κινητήρα. Τα εξής χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν επίσης να εργαστείτε αποτελεσματικά με το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 311:
 • Η βαλβίδα αποσυμπίεσης μειώνει τη δύναμη που απαιτείται για το τράβηγμα της μίζας. Αυτό διευκολύνει την εκκίνηση και προστατεύει τον κινητήρα.
 • Χάρη στον μονό μοχλό χειρισμού μπορείτε να κρατήσετε το δεξί σας χέρι μόνιμα στη λαβή, προσφέροντας εξαιρετικά άνετο και ασφαλή χρήση του αλυσοπριόνου.
 • Το σύστημα STIHL Ematic οδηγεί το λάδι αλυσίδας ακριβώς στο σημείο όπου χρειάζεται, εξασφαλίζοντας την κατάλληλη λίπανση του αλυσοπριόνου σας. Αυτό σημαίνει επίσης οικονομία στην κατανάλωση λαδιού.
 • Μοντέρνο αλυσοπρίονο βενζίνης για κοπή καυσόξυλων
 • Ιδανικό για εργασία σε μεσαίου μεγέθους κορμούς
 • Μεγάλα διαστήματα σέρβις λόγω του μακροχρόνιου συστήματος φίλτρου αέρα
 • Πρακτική βαλβίδα αποσυμπίεσης για εύκολη εκκίνηση
 • MS 311

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Βαλβίδα αποσυμπίεσης
  ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ
  STIHL 2 MIX engine
  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Κυβισμός59 cm3
  Ισχύς3,1/4,2 kW/Hp
  Βάρος6,2 kg 1)
  Στάθμη ηχοπίεσης105 dB(A) 2)
  Στάθμη ηχητικής ισχύος117 dB(A) 2)

  Σέρβις και συμβουλές