795,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Στιβαρό αλυσοπρίονο 3,8 Hp

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 291 προσφέρει τις επιδόσεις που χρειάζεστε για εργασίες κοπής ξύλου στο δάσος, όπως συλλογή καυσόξυλων, αλλά και στη γεωργία, στη βιομηχανία κατασκευών και στη φυτοκομία. Είναι εφοδιασμένο με έξυπνα χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν την εργασία σας και εξασφαλίζουν τη μόνιμη αποτελεσματικότητα του μηχανήματός σας, ακόμα και σε περίπτωση συχνής χρήσης.

Ο κινητήρας STIHL 2-MIX με ισχύ 2,8 kW (3,8 ΙΔ) του βενζινοκίνητου αλυσοπριόνου STIHL MS 291 συνεργάζεται με την αλυσίδα STIHL 3/8" RM3 για να εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις κοπής. Το αλυσοπρίονο είναι εφοδιασμένο με κυκλώνα αέρα που σας επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς διακοπές για το μεγαλύτερο δυνατό χρόνο. Το σύστημα αυτό απομακρύνει τα μεγαλύτερα σωματίδια από τον αέρα ψύξης, προτού ο αέρας φτάσει στο φίλτρο. Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης ενός φίλτρου αέρα HD2 που θα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τον χρόνο εργασίας μέχρι την επόμενη συντήρηση, καθώς προσφέρει αποτελεσματική προστασία του κινητήρα από τη σκόνη. Με τον τρόπο αυτό, το αλυσοπρίονο αποκτά τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς από τον κινητήρα και το κοπτικό εξάρτημα, προστατεύοντας έτσι τους μυς και τις αρθρώσεις σας στη διάρκεια της εργασίας.

 • Ισχυρό αλυσοπρίονο βενζίνης για συγκομιδή καυσόξυλων
 • Για εργασίες στη γεωργία, τις κατασκευές και την κηπουρική
 • Στιβαρή αλυσίδα πριονιού 3/8'' για καλή απόδοση κοπής
 • Μεγάλα διαστήματα σέρβις λόγω του μακροχρόνιου συστήματος φίλτρου αέρα
 • MS 291

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
  STIHL 2-MIX engine
  STIHL 2-MIX ΜΕ ΣΑΡΩΣΗ
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Κυβισμός55,5 cm3
  Ισχύς2,8/3,8 kW/Hp
  Βάρος5,6 kg 1)
  Στάθμη ηχοπίεσης103 dB(A) 2)
  Στάθμη ηχητικής ισχύος116 dB(A) 2)

  Σέρβις και συμβουλές