645,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Νέο ισχυρό αλυσοπρίονο MS 251

Ο compact σχεδιασμός του στιβαρού βενζινοκίνητου αλυσοπριόνου STIHL MS 251 καθιστά το μηχάνημα ιδανικό για εργασία τόσο στο οικιακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Το αλυσοπρίονο είναι εξαιρετικά κατάλληλο για τη συλλογή καυσόξυλων στο δάσος. Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 251 εντυπωσιάζει με τις υψηλές επιδόσεις κοπής και την ανθεκτική αλυσίδα STIHL .325 RM3. Η προαιρετική λάμα 40 cm επιτρέπει την αποτελεσματική ρίψη και περαιτέρω επεξεργασία ακόμα και χοντρών κορμών.

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο MS 251 είναι εφοδιασμένο με κινητήρα STIHL 2-MIX που παράγει ισχύ 2,2 kW (3,0 ΙΔ). Ο μονός μοχλός χειρισμού επιτρέπει την εκτέλεση των βασικών λειτουργιών του μηχανήματος, όπως εκκίνηση και σταμάτημα, με το ένα χέρι. Έτσι μπορείτε να χειριστείτε το αλυσοπρίονο με άνεση και ασφάλεια, καθώς το δεξί σας χέρι παραμένει διαρκώς στη λαβή. Για την προστασία των μυών και των αρθρώσεών σας, το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς του κινητήρα και του μηχανήματος.

Το αλυσοπρίονο STIHL 251 διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να εργαστείτε με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα, όπως το πώμα του ρεζερβουάρ που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία και τον ειδικό κυκλώνα αέρα, που απομακρύνει τα πιο χοντρά σωματίδια σκόνης πριν ο αέρας ψύξης φτάσει στο φίλτρο. Για επιπλέον προστασία του κινητήρα από λεπτή σκόνη, μπορείτε να εφοδιάσετε το βενζινοκίνητο αυτό αλυσοπρίονο με φίλτρο αέρα HD2, ώστε το STIHL MS 251 να διαθέτει τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας.

 • Στιβαρό αλυσοπρίονο βενζίνης για τη συγκομιδή καυσόξυλων στο δάσος
 • Για περιστασιακούς χρήστες και τεχνίτες
 • Πλευρική τάση αλυσίδας
 • MS 251

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
  STIHL 2 MIX engine
  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
  STIHL 2-MIX engine
  STIHL 2-MIX ΜΕ ΣΑΡΩΣΗ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Κυβισμός45,6 cm3
  STIHL OilomaticRapid Micro 3 (RM3)
  Ισχύς2,2/3 kW/Hp
  Βάρος4,8 kg 1)
  Αναλογία ισχύς προς βάρος2,2 kg/kW

  Σέρβις και συμβουλές