419,00 €
379,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Αλυσοπρίονο βενζίνης MS 212: Ευέλικτο και ισχυρό

Είτε κόβετε καυσόξυλα για περιστασιακή χρήση, εργάζεστε στον τομέα της κηπουρικής και του τοπίου, ολοκληρώνετε μικρότερες εργασίες συντήρησης ή χτίζετε με ξύλο για εξειδικευμένες χειρωνακτικές εργασίες: Το πανίσχυρο STIHL MS 212. Το αλυσοπρίονο βενζίνης σας παρέχει ανώτερη υποστήριξη για διάφορες εργασίες. Αυτό καθιστά δυνατή ακόμη και πτώσεις μικρότερων δέντρων.

Ο πολύ ισχυρός κινητήρας STIHL 2-MIX εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση κοπής, ενώ επίσης όντας οικονομικός. Το αντικραδασμικό σύστημα STIHL προστατεύει τους μύες και τις αρθρώσεις σας καθώς εργάζεστε. Όλες οι λειτουργίες του MS 212 είναι προσβάσιμες μόνο με το ένα χέρι χρησιμοποιώντας το χειριστήριο ενός μοχλού. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής του φίλτρου, το αλυσοπρίονο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται να καθαρίσετε το φίλτρο αέρα. Η STIHL προσφέρει ειδικά φίλτρα πολυαμιδίου για εργασία στο χιόνι. Το ρυθμιζόμενο καρμπυρατέρ επιτρέπει την προσαρμογή σε διαφορετικά ύψη. Το MS 212 είναι ισχυρό και άνετο στη χρήση.

Το στιβαρό στοπ με νύχια διευκολύνει επίσης την εργασία σας. Με τη βοήθειά του, το πριόνι κάθεται σταθερά στο ξύλο. Αυτό σας επιτρέπει να επιτύχετε την πιο ακριβή κοπή δυνατή. Εάν διακοπεί η εργασία σας, το αλυσοπρίονο STIHL είναι άμεσα έτοιμο να ξεκινήσει ξανά χάρη στον μοχλό συνδυασμού με λειτουργία διακοπής. Η Πλάγια τάνυση αλυσίδας  σας βοηθά να συντηρήσετε την αλυσίδα με ασφάλεια και εύκολα.

Αυτό το αλυσοπρίονο βενζίνης διαθέτει επίσης πρίζα διάγνωσης. Αυτό διευκολύνει τον τοπικό έμπορο STIHL τη συντήρηση του αλυσοπρίονου βενζίνης STIHL MS 212 επί τόπου. Εμφανίζει γρήγορα τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό του μηχανήματος, τη διάρκεια ζωής καθώς και οδηγίες επισκευής και συντήρησης.

 

 

 • Ισχυρά αλυσοπρίονα βενζίνης για κοπή καυσόξυλων και συντήρηση εδάφους
 • Για περιστασιακούς χρήστες και τεχνίτες
 • Εύκολος χειρισμός χάρη στον κύριο μοχλό ελέγχου και το κουμπί διακοπής
 • Αντικραδασμικό σύστημα STIHL για πολύ άνετη εργασία
 • Καπάκια δεξαμενής χωρίς εργαλεία για εύκολο γέμισμα
 • Οι πληροφορίες λειτουργίας είναι διαθέσιμες μέσω της πρίζας διάγνωσης
 • Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚ...
  ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚ...
  ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
  ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
  ΤΑΠΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ Λ...
  ΤΑΠΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ Λ...

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Μήκος λάμας40 cm
  Κυβισμός38,6 cm³
  Ισχύς1,8/2,4 kW/Hp
  Ισχύς2,4 bhp
  Βάρος4,6 kg 1)

  Σέρβις και συμβουλές