769,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Κλαδευτικό αλυσοπρίονο με σύστημα M-Tronic

Το επαγγελματικό αλυσοπρίονο MS 201 είναι ένα από τα πιο ελαφριά βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα της SΤIHL για δασοκομικές εργασίες. Όλα τα μοντέλα της σειράς MS 201 είναι εφοδιασμένα με έναν δυνατό κινητήρα STIHL 2-MIX που παράγει ισχύ 1,8 kW (2,4 ΙΔ). Χάρη στην τεχνολογία STIHL M-Tronic, μπορείτε να αξιοποιείτε πάντα τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις του κινητήρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σύστημα M-Tronic εξασφαλίζει ακριβή ηλεκτρονικό έλεγχο του χρονισμού ανάφλεξης και μετρά την κατανάλωση καυσίμου σε κάθε κατάσταση λειτουργίας. Το σύστημα STIHL ElastoStart σάς βοηθά στην εκκίνηση του MS201. Το σύστημα αυτό αποσβένει τις κορυφές φορτίου που παρουσιάζονται στις προσπάθειες εκκίνησης, και με τον τρόπο αυτό, προστατεύει τους μυς και αρθρώσεις σας. Η αλυσίδα 3/8" PS εξασφαλίζει μεγάλη απόδοση κοπής. Τα παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας υποστηρίζουν γρήγορη και εύκολη αλλαγή της αλυσίδας.

Άφθονη ισχύς για τη συντήρηση δέντρων με το MS 201 TC-M

Το αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων MS 201 TC-M παρέχει βέλτιστη υποστήριξη σε όλες τις εργασίες συντήρησης δέντρων. Χάρη στην ελαφριά λάμα, το μέγιστο βάρος συστήματος αυτού του αλυσοπρίονου δεν υπερβαίνει τα 4,3 kg. Το αλυσοπρίονο MS 201 TC-M είναι το πιο ισχυρό βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων της STIHL που κυκλοφορεί στην αγορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το αλυσοπρίονο είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο από χρήστες που είναι εξειδικευμένοι στη συντήρηση δέντρων. Η χρήση αυτού του μηχανήματος χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς!

 • Πολύ δυνατό πριόνι περιποίησης δέντρων βενζίνης STIHL
 • Για ειδικά εκπαιδευμένους χρήστες, ειδικούς στη φροντίδα των δέντρων
 • Εύκολη εκκίνηση και βέλτιστη απόδοση κινητήρα χάρη στο STIHL M-Tronic
 • Αλυσίδα πριονιού 3/8" PS με πολύ υψηλή απόδοση κοπής
 • Μειωμένο συνολικό βάρος χάρη στην ελαφριά ράγα
 • MS 201 TC-M

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Ematic chain lubrication system
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ EMATIC
  STIHL 2 MIX engine
  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
  STIHL M-Tronic
  STIHL M-TRONIC

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Κυβισμός35,2 cm3
  Ισχύς1,8/2,4 kW/Hp
  Βάρος3,7 kg 1)
  Αναλογία ισχύς προς βάρος2,1 kg/kW
  Φρένο ΑλυσίδαςQuickStop

  Σέρβις και συμβουλές