389,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Πολύ ελαφρύ αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων 1,4 kW με κινητήρα 2-MIX

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 194 T είναι ένα δυνατό, επαγγελματικό αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων που εντυπωσιάζει τόσο στην συντήρηση κορυφών όσο και στην απομάκρυνση νεκρού ξύλου, παραβλάσταρων και λαίμαργων. Εξειδικευμένοι συντηρητές δέντρων μπορούν να εκτελέσουν τις εργασίες συντήρησης αποτελεσματικά με αυτό το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο. Οι μικρές διαστάσεις του αλυσοπριόνου STIHL MS 194 T και το χαμηλό του βάρος επιτρέπουν αποτελεσματική εργασία, ακόμα και σε χώρους με περιορισμένη ελευθερία κινήσεων.

Ο δυνατός κινητήρας STIHL 2-MIX προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η αλυσίδα STIHL 1/4'' PM3 επιτρέπει λεπτές τομές και υψηλή ακρίβεια στην εργασία. Το σύστημα STIHL Ematic επίσης υποστηρίζει τη στοχευμένη παροχή λαδιού στη λάμα και στην αλυσίδα, που σημαίνει αποδοτική εργασία με εξοικονόμηση λαδιού. Το αλυσοπρίονο διαθέτει έναν πρακτικό πτυσσόμενο γάντζο που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του καλωδίου ανάρτησης στο κατέβασμα και για την ασφάλισή του.

Στα πολλά πλεονεκτήματα αυτού του αλυσοπριόνου περιλαμβάνεται και το αντιδονητικό σύστημα STIHL που μειώνει τους κραδασμούς που παράγονται από τον κινητήρα και προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ Αυτό το ειδικό αλυσοπρίονο είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο από χρήστες που είναι εξειδικευμένοι στη συντήρηση δέντρων. Η χρήση αυτού του μηχανήματος χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς.

 • Κλαδευτικά
 • Ευέλικτο αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων
 • Για ειδικά εκπαιδευμένους χρήστες, ειδικούς στη φροντίδα των δέντρων
 • κινητήρας 2-MIX για υψηλή απόδοση κοπής
 • Τα παξιμάδια διευκολύνουν την αλλαγή της αλυσίδας
 • Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  STIHL anti-vibration system
  ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
  ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ
  ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Μήκος λάμας30-35 cm
  Κυβισμός31,76 cm³
  Ισχύς1,4/1,9 kW/Hp
  Ισχύς1,9 bhp
  Βάρος3,3 kg 1)

  Σέρβις και συμβουλές