269,00 €
255,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Αλυσοπρίονο βενζίνης MS 172: Συμπαγές και ευέλικτο στη χρήση

div>

Όταν πρόκειται για κόψιμο καυσόξυλων ή συντήρηση εδάφους, το συμπαγές αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 172 σας προσφέρει ένα εύκαμπτο αλυσοπρίονο βενζίνης, είτε είστε περιστασιακός χρήστης είτε επαγγελματίας κηπουρικής και εξωραϊσμού . Μπορείτε ακόμη και να κόψετε μικρά δέντρα με το MS 172.

Το αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 172 εντυπωσιάζει με τον πανίσχυρο κινητήρα του STIHL 2-MIX, ο οποίος είναι γνωστός για την εξαιρετική απόδοση κοπής σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η στάνταρ αλυσίδα STIHL 3/8'' P πριονιού εξασφαλίζει ακριβείς κοπές με τη στενή της κορυφή. Χάρη στο αντικραδασμικό σύστημα STIHL, μπορείτε να εργαστείτε με το αλυσοπρίονο STIHL MS 172 προστατεύοντας παράλληλα τους μύες και τις αρθρώσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι το αλυσοπρίονο σας λειτουργεί ομαλά και ομοιόμορφα.

Το χειριστήριο με ένα μοχλό είναι πολύ βολικό, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε όλες τις λειτουργίες με ένα μόνο χέρι. . Εάν κάνετε ένα διάλειμμα, το αλυσοπρίονο είναι έτοιμο για χρήση ξανά αμέσως. Ο συνδυαστικός μοχλός με λειτουργία διακοπής επανέρχεται αυτόματα στη θέση λειτουργίας. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του MS 172 της STIHL: Η Πλάγια τάνυση αλυσίδας εξασφαλίζει ασφαλές και εύκολο τέντωμα της αλυσίδας χωρίς καμία επαφή με την αιχμηρή αλυσίδα ή τις άκρες του αναστολέα νυχιών .

Το STIHL MS 172 έχει επίσης μια πρίζα διάγνωσης για τη συντήρηση του αλυσοπρίονου βενζίνης σας. Αυτό θα παράσχει στον τοπικό σας STIHL πιστοποιημένο αντιπρόσωπο πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό του μηχανήματος, τη διάρκεια ζωής και τις οδηγίες επισκευής και συντήρησης.

 

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚ...
ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚ...
ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας35 cm
Κυβισμός31,8 cm³
Ισχύς1,4/1,9 kW/Hp
Ισχύς1,9 bhp
Βάρος4,5 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές