229,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Νέο
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Αλυσοπρίονο βενζίνης MS 172: Συμπαγές και ευέλικτο στη χρήση

div>

Όταν πρόκειται για κόψιμο καυσόξυλων ή συντήρηση εδάφους, το συμπαγές αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 172 σας προσφέρει ένα εύκαμπτο αλυσοπρίονο βενζίνης, είτε είστε περιστασιακός χρήστης είτε επαγγελματίας κηπουρικής και εξωραϊσμού . Μπορείτε ακόμη και να κόψετε μικρά δέντρα με το MS 172.

Το αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 172 εντυπωσιάζει με τον πανίσχυρο κινητήρα του STIHL 2-MIX, ο οποίος είναι γνωστός για την εξαιρετική απόδοση κοπής σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η στάνταρ αλυσίδα STIHL 3/8'' P πριονιού εξασφαλίζει ακριβείς κοπές με τη στενή της κορυφή. Χάρη στο αντικραδασμικό σύστημα STIHL, μπορείτε να εργαστείτε με το αλυσοπρίονο STIHL MS 172 προστατεύοντας παράλληλα τους μύες και τις αρθρώσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι το αλυσοπρίονο σας λειτουργεί ομαλά και ομοιόμορφα.

Το χειριστήριο με ένα μοχλό είναι πολύ βολικό, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε όλες τις λειτουργίες με ένα μόνο χέρι. . Εάν κάνετε ένα διάλειμμα, το αλυσοπρίονο είναι έτοιμο για χρήση ξανά αμέσως. Ο συνδυαστικός μοχλός με λειτουργία διακοπής επανέρχεται αυτόματα στη θέση λειτουργίας. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του MS 172 της STIHL: Η Πλάγια τάνυση αλυσίδας εξασφαλίζει ασφαλές και εύκολο τέντωμα της αλυσίδας χωρίς καμία επαφή με την αιχμηρή αλυσίδα ή τις άκρες του αναστολέα νυχιών .

Το STIHL MS 172 έχει επίσης μια πρίζα διάγνωσης για τη συντήρηση του αλυσοπρίονου βενζίνης σας. Αυτό θα παράσχει στον τοπικό σας STIHL πιστοποιημένο αντιπρόσωπο πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό του μηχανήματος, τη διάρκεια ζωής και τις οδηγίες επισκευής και συντήρησης.

 

 • Αλυσοπρίονα βενζίνης για κοπή καυσόξυλων και συντήρηση εδάφους
 • Για περιστασιακούς χρήστες και τεχνίτες
 • Εύκολος χειρισμός χάρη στον κύριο μοχλό ελέγχου και το κουμπί διακοπής
 • Άνετο ακόμα και για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης χάρη στο αντιδονητικό σύστημα STIHL
 • Πλευρική τάση αλυσίδας
 • Οι πληροφορίες λειτουργίας είναι διαθέσιμες μέσω της πρίζας διάγνωσης
 • Image

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  ΚΟΥΜΠΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  ΚΟΥΜΠΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  ΠΛΕΥΡΙΚΟΣ ΤΕΝΤΩΡΤΗΡΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
  ΠΛΕΥΡΙΚΟΣ ΤΕΝΤΩΡΤΗΡΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
  STIHL 2 MIX engine
  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Φρένο ΑλυσίδαςQuickStop
  Κυβισμός31,8 cm3
  Ισχύς1,4/1,9 kW/Hp
  Βάρος4,5 kg 1)
  Αναλογία ισχύς προς βάρος3,2 kg/kW

  Σέρβις και συμβουλές