149,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Τεχνικές λεπτομέρειες

ΜέγεθοςL,M,S,XL,XS,XXL
Φερμουάρ αερισμούNein
Regular FitJa
Slim FitNein
Αριθμός μπροστινών τσεπών1

Εξοπλισμός και λειτουργία

Εξαιρετικά ελαφρύ σακάκι από υλικό που αναπνέει

Το εξαιρετικά ελαφρύ σακάκι STIHL DYNAMIC Vent είναι κατάλληλο για δασικές εργασίες σε θερινές θερμοκρασίες και με υψηλά επίπεδα σωματικής δραστηριότητας. Αυτό υποστηρίζεται από ένα διαπνέον και υδραπωθητικό τεχνικό υλικό μικροϊνών με ανοίγματα αερισμού στην πλάτη και κάτω από τα χέρια. Το ελαφρύ ελαστικό ύφασμα σε πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας και regular εφαρμογή εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ελευθερίας κινήσεων.

Οι οπλισμένοι αγκώνες παρέχουν πρόσθετη προστασία. Επιπλέον, τέσσερις τσέπες με φερμουάρ και μια εσωτερική τσέπη κινητού φροντίζουν για αρκετό χώρο για να έχετε μαζί σας όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα. Με υψηλό ποσοστό σε πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας, αντανακλαστικά στοιχεία και λογότυποι στο μπροστινό και πίσω μέρος, είναι σχεδιασμένο για όλων των ειδών δασικές εργασίες και για υψηλή ορατότητα. Στην πλάτη υπάρχει ένας μεγάλος λογότυπος STIHL.

Το σακάκι DYNAMIC Vent πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύνθεση υφάσματος εξωτερικού στρώματος: 100% πολυεστέρας. Πορτοκαλί υψηλής διακριτικότητας: 70% πολυεστέρας, 30% βαμβάκι
  • Διαθέσιμο χρώμα: τρίχρωμο (χακί/πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας/μαύρο)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: XS-XXL
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον πίνακα μεγεθών.

 

Το σακάκι STIHL DYNAMIC Vent έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
Dynamic Vent

Σέρβις και συμβουλές