12,90 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Service Kit 31 για τα τηλεσκοπικά αλυσοπρίονα HT 133, και κινητήρα Kombi KM 131

Με το Service Kit 31 μπορείτε να εκτελέσετε ορισμένες απλές εργασίες συντήρησης στο μηχάνημά σας που υποστηρίζουν τη μεγάλη διάρκεια ζωής του βενζινοκίνητου γεωτρυπάνου STIHL, του κοπτικού μηχανήματος, του κονταροπρίονου ή του κινητήρα Kombi Τακτικά μέτρα βασικής συντήρησης, όπως αλλαγή του φίλτρου αέρα, του φίλτρου καυσίμου και του μπουζί, συνήθως γίνονται σε λίγο χρόνο και βοηθούν να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής του κινητήρα σας. Έτσι το μηχάνημα STIHL σας θα είναι πάντα σε θέση να σας παρέχει αξιόπιστη λειτουργία με άριστες επιδόσεις.

 

Το STIHL Service Kit 31 για τα μοντέλα BT 131, FB 131, FR 131, FS 131, FS 311, HT 130, HT 131, HT 132, HT 133 και KM 131 περιέχει τα εξής είδη για βασικές εργασίες συντήρησης:

  • Χάρτινο φίλτρο αέρα
  • Μπουζί
  • Φίλτρο καυσίμου

Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, τα φίλτρα αέρα STIHL εξασφαλίζουν ώστε να απολαμβάνετε τη χρήση των μηχανημάτων σας για πολύ καιρό. Τα χάρτινα φίλτρα STIHL είναι αδιάβροχα, χάρη στην ειδική επίστρωση στην επιφάνειά τους. Τα καθαρά φίλτρα αυξάνουν τις επιδόσεις του κινητήρα, μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και διευκολύνουν την εκκίνηση του μηχανήματος. Έτσι ο κινητήρας του μηχανήματός σας προστατεύεται αξιόπιστα από την είσοδο αποξεστικής σκόνη, βοηθώντας στη διατήρηση των επιδόσεων με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εκκίνηση του μηχανήματός σας. Το φίλτρο καυσίμου φροντίζει ώστε τυχόν ξένα σωματίδια στο καύσιμο να μην εισέλθουν  στον κινητήρα. Η τακτική αλλαγή αυτού του εξαρτήματος προστατεύει τον κινητήρα και εξασφαλίζει μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης συνιστούμε να αλλάζετε το μπουζί σε τακτική βάση ώστε να εξασφαλίζεται καθαρή καύση και να διατηρούνται οι επιδόσεις του κινητήρα.

 

Για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο φίλτρο αέρα και το μπουζί, προτιμήστε το πρακτικό μπουζόκλειδο που παραδόθηκε μαζί με το μηχάνημα STIHL σας. Στη συσκευασία του κιτ έχει ενσωματωθεί ένας χάρτινος γάντζος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή και τοποθέτηση του φίλτρου καυσίμου. Δεν χρειάζεστε κανένα άλλο εργαλείο για τον σκοπό αυτό.

Service Kit 31

Σέρβις και συμβουλές