16,90 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Service Kit 28 για τον κινητήρα ΚΟΜΒΙ ΚΜ 94 R

Ειδικά κατά την εποχή της συγκομιδής, πρέπει να είστε βέβαιος ότι μπορείτε να βασιστείτε στις αξιόπιστες επιδόσεις του βενζινοκίνητου ελαιοραβδιστικού STIHL SP 92 σας – με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε να βασιστείτε στον πολύπλευρο κινητήρα STIHL Kombi KM 94. Με τακτική περιποίηση και εύκολη συντήρηση χρησιμοποιώντας το Service Kit 28, βοηθάτε στη διατήρηση των συνεπών επιδόσεων των μηχανημάτων σας. Οι εργασίες γίνονται γρήγορα και εύκολα και έχουν μακρόχρονα αποτελέσματα.

 

Το STIHL Service Kit 28 για τα μοντέλα SP 92 και SP KM 94 περιέχει τα εξής είδη για βασικές εργασίες συντήρησης:

  • Χάρτινο φίλτρο αέρα
  • Μπουζί
  • Φίλτρο καυσίμου

Για να εξασφαλίζεται καθαρή καύση μέσα στον κινητήρα και να δίνει το ελαιοραβδιστικό ή ο κινητήρας Kombi σας τις μεγαλύτερες δυνατές επιδόσεις, συνιστούμε να αλλάζετε το μπουζί σε τακτική βάση. Το φίλτρο καυσίμου φροντίζει ώστε τυχόν ξένα σωματίδια στο καύσιμο να μην εισέλθουν  στον κινητήρα. Η τακτική αλλαγή αυτού του εξαρτήματος προστατεύει τον κινητήρα και εξασφαλίζει μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Το φίλτρο αέρα πρέπει να αλλαχθεί το αργότερο όταν παρατηρείτε μειωμένες επιδόσεις του κινητήρα, κατά την εκκίνηση για παράδειγμα. Με την αλλαγή συνεχίζεται η αξιόπιστη προστασία του κινητήρα του μηχανήματος STIHL σας από την είσοδο σκόνης και ακαθαρσιών.

Δεν χρειάζεστε κανένα πρόσθετο εργαλείο για να εκτελέσετε αυτές τις βασικές εργασίες συντήρησης. Υπάρχει ένας χάρτινος γάντζος ενσωματωμένος στο κουτί συσκευασίας που χρησιμεύει για την εξαγωγή του φίλτρου καυσίμου. Για την αλλαγή του μπουζί και του φίλτρου αέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπουζόκλειδο που παραδόθηκε μαζί με το ελαιοραβδιστικό STIHL ή τον κινητήρα Kombi σας.

Service Kit 28

Σέρβις και συμβουλές