69,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Καθαριστικής επιφανειών RA 90: γρήγορος καθαρισμός μεσαίου μεγέθους χώρων

Ο καθαριστής επιφανειών STIHL RA 90 είναι ένα εύχρηστο αξεσουάρ πλυστικού μηχανήματος υπό πίεση, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως φιλόδοξος οικιακός χρήστης ή επαγγελματίας με το ηλεκτρικό πλυστικό μηχάνημα STIHL. Είναι ιδανικό για τον αποτελεσματικό και απαλό καθαρισμό μεσαίου μεγέθους χώρων έξω από το σπίτι και στον κήπο. Οι δύο σύνδεσμοι που παρέχονται στον βασικό εξοπλισμο, σας επιτρέπουν να συνδέσετε γρήγορα και εύκολα το καθαριστικό επιφανειών STIHL RA 90 στο σωλήνα ψεκασμού του πλυστικού μηχανήματος STIHL.

Ο καθαριστής επιφανειών έχει διάμετρο 255 mm και είναι ιδανικός για τον καθαρισμό της βεράντας σας, για παράδειγμα. Ο στιβαρός δακτύλιος με τις τρίχες περνάει γύρω από δύο περιστρεφόμενα ακροφύσια πίδακα ανεμιστήρα και έτσι επιτρέπει τον καθαρισμό επίπεδων επιφανειών χωρίς πιτσιλιές. Με το περιστροφικό κουμπί μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση και την απόδοση καθαρισμού για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια πρόσθετη λαβή στο καθαριστικό επιφανειών STIHL RA 90 επιτρέπει τον άνετο χειρισμό κατά τον καθαρισμό κατακόρυφων επιφανειών, όπως λείων τοίχων.

Ο καθαριστής επιφανειών STIHL RA 90 είναι συμβατός με τα ηλεκτρικά πλυντήρια πίεσης STIHL RE 80 έως STIHL RE 170 PLUS.

RA 90

Σέρβις και συμβουλές