3.799,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Φορητή γεννήτρια PS 3000: για τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών εκτός δικτύου ηλεκτροδότησης

Με τη φορητή γεννήτρια STIHL PS 3000, έχετε διαθέσιμη ηλεκτρική ενέργεια οπουδήποτε θέλετε να χειριστείτε συσκευές. Αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε εκτός της εμβέλειας του ηλεκτρικού δικτύου στην κηπουρική και τον καλλωπισμό, σε εργασίες δημόσιων αρχών ή στη διαχείριση εγκαταστάσεων. Αυτή η εναλλακτική λύση χωρίς εκπομπές και χωρίς θόρυβο σε σχέση με μία γεννήτρια βενζίνης είναι ιδανική για εργασίες επισκευής και καθαρισμού εξωτερικών χώρων καθώς και για τη λειτουργία αντλιών νερού ή  πλυστικών μηχανημάτων STIHL .

Με ενεργειακή χωρητικότητα 2,1 kWh και υψηλή συνεχή ισχύ 3,6 kW, αυτή η  γεννήτρια ρεύματος μπορεί ακόμη και να τροφοδοτήσει συσκευές υψηλής απόδοσης για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης. Επιπλέον, σας επιτρέπει να φορτίζετε γρήγορα και εύκολα τις μπαταρίες ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Για το σκοπό αυτό, συνδέστε τις συσκευές ή τους φορτιστές απευθείας μέσω της γειωμένης πρίζας 230 V στη PS 3000. Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα 2 βύσματα Neutrik powerCON. Η υπολειπόμενη χωρητικότητα της φορητής γεννήτριας STIHL PS 3000 μπορεί επίσης να προβάλει ανά πάσα στιγμή μέσω μιας οθόνης την κατάσταση φόρτισης.

Η φορητή γεννήτρια έχει συμπαγή σχεδιασμό. με σταθερό πλαίσιο και διάφορες θέσεις λαβής. Με βάρος 19,8 kg, είναι εύκολο να μεταφερθεί στον αντίστοιχο τόπο χρήσης. Χάρη στην προστασία του περιβλήματος IP54, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε συνθήκες βροχής.

Σέρβις και συμβουλές