109,00 €
87,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σετ κράνους ανώτερης ποιότητας

Ο πρωτοποριακός συνδυασμός προστασίας του σετ κράνους STIHL ADVANCE Vent με βέλτιστη κατανομή του βάρους προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία του κεφαλιού. Ενώ οι χωριστά ρυθμιζόμενες ωτασπίδες με τιμή ηχομόνωσης SNR 28 μειώνουν την ηχοπίεση με αξιόπιστο τρόπο, το μεταλλικό πλέγμα προστασίας του προσώπου σ' αυτό το κράνος STIHL προστατεύει από αντικείμενα που εκσφενδονίζονται, όπως πριονίδια. Το κενό ανάμεσα στο μεταλλικό πλέγμα και το κράνος καλύπτεται με μια ελαστική στεγανοποιητική λωρίδα ώστε να μην περάσουν βρομιές κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Το στιβαρό σετ κράνους STIHL ADVANCE Vent προστατεύει επαγγελματίες δασεργάτες και απαιτητικούς χρήστες, ενώ είναι πολύ άνετο στη χρήση. Το μέγεθος του κράνους STIHL ρυθμίζεται με τον εσωτερικό κεφαλόδεσμο. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, ο αερισμός σε ολόκληρο το κράνος εξασφαλίζει ένα ευχάριστο εσωτερικό κλίμα. Το περιστροφικό κούμπωμα που ρυθμίζει την περιφέρεια της κεφαλής και ο εσωτερικός κεφαλόδεσμος με 6 σημεία ρύθμισης του ύψους κάνουν το σετ κράνους ADVANCE Vent άνετο στη χρήση. Αντανακλαστικά αυτοκόλλητα στην περιφέρεια του κράνους εξασφαλίζουν αυξημένη ασφάλεια.

Προαιρετικά παρελκόμενα για τα κράνη STIHL ADVANCE Vent είναι το αδιάβροχο κάλυμμα του αυχένα, ενσωματωμένα γυαλιά ασφαλείας, μια προέκταση της ασπίδας, και ένα υποσιαγώνιο λουρί. Το σετ κράνους ADVANCE STIHL Vent προσφέρει την επιλογή να διευρύνετε τη λειτουργικότητά του με προαιρετικές ωτασπίδες Bluetooth®.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Υλικό κελύφους: ABS
  • Υλικό κορδέλας ιδρώτα: τεχνικό ύφασμα
  • Βάρος: 830 g
  • Προστασία της ακοής: SNR 28 (H: 30, M: 26, L: 19)
  • Απαιτήσεις ασφαλείας: EN 352, EN 397, EN 1731

Το σετ κράνους DYNAMIC Vent έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

 

Συμβουλευθείτε επίσης τις προφυλάξεις ασφαλείας στις οδηγίες χρήσης του μηχανήματος STIHL σας.

ADVANCE Vent

Εξοπλισμός και λειτουργία

Metallgitter
Μεταλλικό πλέγμα

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τιμή απόσβεσης28 dB
Τιμή Η30 dB
Τιμή M26 dB
Τιμή L19 dB
Εσωτερικό κεφαλόδεμα6-Punkt

Σέρβις και συμβουλές