119,00 €
95,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Τεχνικές λεπτομέρειες

ΜέγεθοςL,XL

Εξοπλισμός και λειτουργία

Για χειριστές κοπτικών μηχανημάτων

Με το προστατευτικό παντελόνι STIHL Protect FS υψηλής διακριτότητας για χειριστές κοπτικών μηχανημάτων, επαγγελματίες και φιλόδοξοι ιδιώτες χρήστες που εργάζονται με κοπτικά μηχανήματα STIHL είναι ορατοί και καλά προστατευμένοι, για παράδειγμα κοντά σε δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές. Αυτό το παντελόνι υψηλής διακριτότητας είναι κατασκευασμένο από σύμμικτο ύφασμα και διατίθεται σε regular εφαρμογή. Η διαπνέουσα προστασία από κρούσεις στο μπροστινό μέρος αυτού του στιβαρού παντελονιού για χειριστές κοπτικών μηχανημάτων απορροφά τη δύναμη από σωματίδια που πέφτουν πάνω της κατά τη χρήση του κοπτικού μηχανήματος, και με τον τρόπο αυτό προσφέρει αξιόπιστη προστασία. Τα μακριά ανοίγματα αερισμού στο πίσω μέρος του παντελονιού εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο εσωτερικό κλίμα. Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία σε ακραίες εφαρμογές, μπορείτε να τοποθετήσετε τα προαιρετικά κατοχυρωμένα προστατευτικά ποδιών STIHL FS μέσα στις εσωτερικές τσέπες. Το παντελόνι υψηλής διακριτότητας STIHL Protect FS για χειριστές κοπτικών μηχανημάτων κατατάσσονται στην κατηγορία 2 για ενδύματα υψηλής διακριτότητας. Επιπλέον των αντανακλαστικών λωρίδων, το μεγάλο ποσοστό σε πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας εξασφαλίζει καλή ορατότητα σε δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές, ακόμα και με κακές καιρικές συνθήκες. Αν συνδυάσετε αυτό το παντελόνι υψηλής διακριτότητας με το σακάκι υψηλής διακριτότητας STIHL Vent, μπορείτε να πετύχετε την κατηγορία υψηλής διακριτότητας 3.

Μπορείτε να φυλάξετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στην τσέπη κινητού στον μηρό και τις υπόλοιπες 5 τσέπες. Μπορείτε να συνδέσετε τιράντες STIHL FS στις θηλιές για να εξασφαλίσετε ακόμα πιο άνετη εφαρμογή.

Το παντελόνι υψηλής διακριτότητας STIHL Protect FS για χειριστές κοπτικών μηχανημάτων πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Σύνθεση υλικού εξωτερικού στρώματος: 70% πολυεστέρας, 30% βαμβάκι
  • Σύνθεση υλικού φόδρας: 100% πολυεστέρας
  • Διαθέσιμο χρώμα: δίχρωμο (μαύρο/πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: XS-XXL
  • Κατηγορία υψηλής διακριτικότητας: 2 (EN ISO 20471)
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον οδηγό μεγεθών.
FS PROTECT471

Σέρβις και συμβουλές