48,70 €
38,90 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Διπλό πέλμα δαπέδου: Ιδανικό για το σκούπισμα μεγάλων σκληρών επιφανειών και μοκετών

Αυτό το πέλμα δαπέδων STIHL είναι ιδανικό για το καθάρισμα μεγάλων επιφανειών και χώρων εργασίας σε βιοτεχνίες, από συνεργεία καθαρισμών και σε βιομηχανικές επιχειρήσεις. Ανάλογα με το μοντέλο, τα πέλματα δαπέδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκούπισμα σκληρών επιφανειών και μοκετών, αλλά και για το υγρό σκούπισμα δαπέδων. Με πλάτος 280 mm, το διπλό πέλμα δαπέδου STIHL μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορο και σχολαστικό καθάρισμα μεγάλων δαπέδων με πλακάκια ή μοκέτα. Παράλληλα, η στιβαρή κατασκευή του πέλματος δαπέδου προστατεύει έναντι ζημιών από την επαφή με αντικείμενα, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό. Το διπλά πέλματα δαπέδου STIHL συνδέονται εύκολα στον σωλήνα της σκούπας υγρών/στερεών STIHL. Το διπλό πέλμα δαπέδου STIHL για στεγνό σκούπισμα είναι εφοδιασμένο με έναν διακόπτη ποδός για εναλλαγή ανάμεσα σε σκληρό δάπεδο και μοκέτα. Η διάμετρος σύνδεσης είναι 36 mm.

Το διπλό δάπεδο STIHL είναι συμβατό με τις ηλεκτρικές σκούπες υγρών/στερεών STIHL SE 33 έως STIHL SE 122 E

Αν χρειάζεστε ένα πέλμα δαπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε στεγνό όσο και σε υγρό περιβάλλον, συνιστούμε το πέλμα δαπέδου γενικής χρήσης STIHL για τις σκούπες STIHL SE 33 έως STIHL SE 133 ME.
Combi suction nozzle

Σέρβις και συμβουλές