109,00 €
87,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Τεχνικές λεπτομέρειες

ΜέγεθοςL,M,S,XL,XS,XXL
Φερμουάρ αερισμούNein
Regular FitJa
Slim FitNein
Αριθμός μπροστινών τσεπών2

Eξαιρετικά στιβαρό υλικό

Μπορείτε να φοράτε το σακάκι STIHL FUNCTION Ergo σε όλες τις εποχές του έτους, για να σας βοηθήσει στην αποτελεσματική εργασία στο δάσος. Το σακάκι αυτό είναι κατασκευασμένο από άνετο σύμμικτο βαμβάκι σε regular εφαρμογή και προσφέρει υπέροχη αίσθηση στη χρήση, χάρη στις διάφορες ελαστικές ζώνες και ζώνες αερισμού. Το μεγάλο ποσοστό σε πορτοκαλί χρώμα υψηλής διακριτότητας και οι ανακλαστικές λωρίδες σε αυτό το σακάκι φροντίζουν ώστε να είστε πάντα ορατός κατά την εργασία σας στο δάσος. Στην πλάτη υπάρχει ένας μεγάλος λογότυπος STIHL.

Επιπλέον της σπορ εμφάνισης, το διαπνέον σακάκι FUNCTION Ergo επίσης προσφέρει πρακτικές λεπτομέρειες με τη μορφή ενισχύσεων στους αγκώνες, 2 τσέπες με φερμουάρ στον θώρακα και τσέπη για φαρμακείο πρώτων βοηθειών στην πλάτη. Το στιβαρό υλικό εξασφαλίζεται μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το σακάκι FUNCTION Ergo πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύνθεση υφάσματος εξωτερικού στρώματος: λαδί/μαύρο (65% πολυεστέρας, 35% βαμβάκι), πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας (70% πολυεστέρας, 30% βαμβάκι)
  • Διαθέσιμο χρώμα: τρίχρωμο (λαδί/μαύρο/πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: XS-XXL
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον πίνακα μεγεθών.

 

Το σακάκι STIHL FUNCTION Ergo έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
FUNCTION ERGO

Σέρβις και συμβουλές