99,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κουτί μπαταριών μέγεθος M: Για ασφαλή φύλαξη και εύκολη μεταφορά μπαταριών και φορτιστών

Το κουτί μπαταριών STIHL μέγεθος M είναι ιδανικό για την ασφαλή αποθήκευση ή μεταφορά των μπαταριών και φορτιστών σας. Το κουτί είναι κατασκευασμένο από στιβαρό και ελαφρύ πλαστικό. Τα κουτιά μπαταριών STIHL ανοιγοκλείνουν γρήγορα με ένα εύχρηστο κούμπωμα. Είναι ειδικά προσαρμοσμένα στα διάφορα συστήματα επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων της STIHL. Όλα τα κουτιά μπαταριών είναι συμβατά με τα συστήματα Sortimo L-BOXX και Sortimo Globelyst για μεταφορά σε οχήματα. Μπορείτε να στοιβάξετε τα κουτιά, να τα συνδέσετε μεταξύ τους και να τα φυλάξετε με ασφάλεια στο σύστημα Sortimo Globelyst για μεταφορά σε οχήματα.

Η αντιολισθητική επένδυση στο κουτί μπαταριών μέγεθος M κρατάει τις μπαταρίες σταθερές και τις προστατεύει από ζημιές σε περίπτωση κρούσης. Η χειρολαβή διευκολύνει την άνετη μεταφορά.

Το κουτί μπαταριών STIHL μέγεθος M έχει θέση για μπαταρίες STIHL AP και για έναν ταχυφορτιστές STIHL AL και διάφορα παρελκόμενα STIHL.
Akku-Box

Σέρβις και συμβουλές