99,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βάρος μπαταρίας0,8 kg
Ονομαστική τάση36 V
Ενεργειακό περιεχόμενο72 Wh 1)
Ονομαστική χωρητικότητα κατά IEC 619602 Ah
Ονομαστική χωρητικότητα στοιχείου (σύμφωνα με τον κατασκευαστή)2 Ah 2)

Μπαταρία AK 10 για την σειρά επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων ΑΚ

Το σύστημα μπαταριών STIHL AK συνδυάζει πολυχρηστικότητα και ποιότητα για όλων των ειδών εργασίες στην κήπο. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε τη μπαταρία ιόντων λιθίου AK για το μηχάνημα STIHL σας που είναι η πλέον κατάλληλη για τη δική σας δουλειά. Οι λυχνίες ένδειξης της κατάστασης φόρτισης δίνουν πάντα μια ξεκάθαρη εικόνα για το κατά πόσον και για πόσο χρόνο η μπαταρία σας είναι έτοιμη για χρήση.

Οι ελαφριές μπαταρίες ιόντων λιθίου με ονομαστική τάση 36 V δεν είναι μόνο ιδιαίτερα πολύπλευρες, αλλά έχουν επίσης εξαιρετικά μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Αυτό διευκολύνει απαιτητικές εργασίες στον κήπο. Μπορείτε να επαναφορτίζετε  τις μπαταρίες STIHL AK με τον φορτιστή STIHL AL 101 ή έναν ταχυφορτιστή μπαταριών STIHL AL.

Οι μπαταρίες STIHL AK είναι διαθέσιμες με διάφορες ενεργειακές χωρητικότητες:

  • AK 10 (κωδικός προϊόντος 45204006530) με ισχύ 72 Wh, βάρος 0,8 kg
  • AK 20 (κωδικός προϊόντος 45204006535) με ισχύ 144 Wh, βάρος 1,2 kg
  • AK 30 (κωδικός προϊόντος 45204006540) με ισχύ 180 Wh, βάρος 1,3 kg

Η τακτική συντήρηση, η σωστή φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου και ένα σωστό περιβάλλον για την αποθήκευση της μπαταρίας βοηθούν στην εξασφάλιση μιας μεγάλης διάρκειας ζωής.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και το χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο μηχάνημα STIHL σας κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της αντίστοιχης μπαταρίας AK. Η σύνοψη επίσης δείχνει τις μπαταρίες AK που συνιστώνται για το δικό σας μηχάνημα STIHL.

Σέρβις και συμβουλές